Прочете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 20 октомври! Ето какви изненади са ни подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Може да се разпилявате в повърхностни разговори по телефона или със съседите. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Отхвърлете сутринта неотложните задачи и нещата, които трябва да свършите сами. Следобедът ще протече приятно. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Светът ще ви изглежда гостоприемен, но приемете ли покана за гости, ще ви е трудно да си тръгнете. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)И днес ще ви е малко нервно и напрегнато. Все ще се опитвате да слагате нещата по местата им и все нещо ще липсва и няма да се получава. Е, вечерта всичко ще е наред и това ще кара да гледате оптимистично на живота.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Не всичко ще се развие според очакванията ви, особено следобед. Това малко ще повиши напрежението, но факта, че следват два почивни дни ще ви дава сили да приключите с всичките си задачи преди края на деня.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Имате доста нещица за довършване и това ще ви глътне половината ден. Затова пък вечерта ще имате възможност да окажете специално внимание на човека, който ви интересува.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Хубав ден за край на седмицата. Ще ви се иска най-вече да отпразнувате този факт. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас).

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл. Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Вашето време е по-скъпо от глупавите идеи на околните.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не е най-подходящия момент да чупите мебелите. Така че е “успокойте малко топката” и се вслушайте в гласа на разума.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днешният ден си струва да прекарате в приятелска компания. Постарайте се да подновите стари приятелства, в скоро време ще се окажат полезни.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Малко разсеяни започвате днешния ден, с желание да избягате от всички досадни задължения. С напредването на деня ще влезете в час и всичко ще започне да ви става по-интересно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече усилия, за да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете напразно нервна енергия, особено в спорове.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби