ВСИЧКО ЗАВИСИ ИЗЦЯЛО ОТ ЗОДИЯТА! ЕТО КОГА ВСЕКИ ОТ НАС ЩЕ ОТКРИЕ ИСТИНСКОТО ЩАСТИЕ! НАЙ-ДОБРЕ СА СИ

loading...

Всеки човек има определени периоди, в които му върви, и такива, в които не. Според астрологията периодът, в който ни чака най-голямо щастие, зависи от зодиакалния ни знак.

Това обаче не означава, че единствено в определения период ще бъдем щастливи, а че в тези години късметът ще е непрекъснато с нас и няма да се изправяме пред сериозни трудности.

Щастливият период се определя като се разделят 4 сектора, съответстващи на съзряването – детство, младост, зряла възраст и старост. При определянето астролозите представят живота като 1 кръг, в която всеки 3 зодии попадат в определен сектор.

Овен, Телец и Близнаци – щастие до 21 години

За първите 3 зодии от хороскопа първите години са най-щастливи за тях. Тъй като те са с безгрижен характер, детството за тях е най-приятният им период. До 21-та си годишнина трите зодии трябва да се възползват максимално от всяка възможност, която се изправи пред тях, понеже до тогава могат да сбъдват всичко с лекота.

Рак, Лъв и Дева – щастие от 22 до 40 години

За тези 3 зодии е много важно да бъдат самостоятелни, заради което най-щастливия им период е младостта. Тези зодии държат да се чувстват истински почитани, обичани и уважавани, заради което трудно биха са оставили нещо дребно да ги подведе. През този период зодиите създават семейства и стабилни приятелства, което също ги прави много щастливи.

Везни, Скорпион и Стрелец – щастие от 41 години до 53 години

За да бъдат щастливи тези 3 зодии, те имат нужда от доверие в хората около тях. Тези зодии имат нужда да напътстват другите, заради което периодът на зрялост ги прави много щастливи. Тогава те се чувстват успели, оценени и в хармония със себе си.

Козирог, Водолей и Риби – от 54 години до дълбока старост

Последните 3 зодии от хороскопа имат нужда да изпитат всичко и да видят всичко, за да са истински щастливи. Старостта дава на тези зодии свободно време, което те могат да посветят на близките си. След 54-годишнина те се чувстват най-удовлетворени и успели./sanovnik.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби