Прочете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 25 октомври! Ето какви изненади са ни подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Песимизмът до нищо добро няма да ви доведе, така че - изхвърлете го на боклука и просто действайте. Имате достатъчно идеи, време е да ги реализирате, но без да действате емоционално.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Това е добре за представянето ви в обществото, но дали е добре за самите вас. Давате ли си сметка какво искате самите вие.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интуитивно усещате как да се справите с проблемите. Сякаш щастието бди над вас. Това е прекрасно, но не злоупотребявайте с него.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще правите нещата методично и по план, и разбира се всичко ще става лесно и бързо. Днес можете да се покажете като страхотни професионалисти дори без да целите да го направите.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Не бъркайте работните с личните отношения.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ден за планиране, но и за приключване на отлагани задачи. Малко трудно ще съвместите двете дейности, но не е невъзможно. Важното е да не подхождате твърде емоционално.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не е от най-спокойните ви дни, но пък ще можете да промените нещата, които ви дразнят. Не забравяйте, че гневът не е емоцията, която гради, така че я трансформирайте овреме.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Прекалено сте честолюбиви, а това не винаги е лесно. Не бъдете песимисти - освен, че така губите приятели си, ще загубите и уважение към самите себе си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Упорствате за неща, които самите вие знаете, че нямат смисъл. Това определено няма да ви помогне в общуването с хората. Помислете над въпроса.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Киселата ви физиономия и безпричинните страхове няма да ви помогнат. Харесва ви да се вживявате в ролята на страдалци, но помислете това докъде би ви довело.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Доста рязко ще се държите с околните. Гледайте да не нараните някого по невнимание. Избягвайте да правите забележки на хората, които обичате, има и други начини да им кажете истината.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще сте твърде общителни чак ще се изненадате сами от себе си. Склонни сте обаче да създавате повърхностни връзки. Важното е да не се разсейвайте много и да не се разпилявате в твърде много посоки.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби