Прочете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 26 октомври! Ето какви изненади са ни подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Ключовата дума днес - постижение. Много ще ви е важно да видите реализирани плановете си, идеите си, да намерите онова, което търсите, независимо от цената. Доста сте амбициозни. Правете го с мярка и морал, не лъжете себе си.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Вдъхновение и пътувания на духа търсете днес. Важно е да погледнете далеч напред, да си позволите да повярвате в безкрайните възможности на Вселената, но най-вече в собствената си сила. Станете разумни мечтатели.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Излишно нагнетявате обстановката около вас, но най-вече създавате дискомфорт на самите себе си. Направете едно символично сбогуване с всичко ненужно и тръгнете смело напред.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Партнирайте, но правилно. Не се обиждайте, не бързайте със заключенията, не натяквайте и изобщо не правете онова, което не искате да правят и на вас. Бъдете мили и слушайте внимателно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Прекалено сериозно, прекалено отговорно и прекалено важно го раздавате. Вярно, че ще имате много задачи, но с усмивка бихте ги свършили много по-приятно, а може и помощници да се появят.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете готови да покажете милите си чувства и да засвидетелствате внимание на своя любим човек. И опитайте да не е служебно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Четвъртък е хубав ден, освен когато Луната не е в Козирог до обяд, тогава за вас има някои вътрешни противоречия, но пък има и постижения, добри резултати. Вечерта ще ви изненада с приятни емоции.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Интересна, но и много полезна информация ще достига към вас днес. Не си позволявайте да подценявате дори малките детайли, често път те са разковничето за много неща.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Понякога сериозните неща ви идват твърде много и се опитвате да се измъкнете с не толкова добри шеги. Копнеете за свобода и знания, но знаете, че те си имат цена. Ден за оценка на стойностите (и активите).

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Малко капризен и непостоянен ден, макар че ще сте наясно с какво разполагате какво можете да постигнете. Само не забравяйте да се забавлявате междувременно.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Малко странен, малко чуден, но умът ви трябва да е буден. Ей, така в рими и с лекота да се оставяте на силата на потока. Наблюдавайте за синхроничности около вас.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Денят обещава интересни събития, така че не се разсейвайте. Ден за приятели и любими занимания, ден да решите някоя и друга сложна задача.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби