Прочете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 27 октомври! Ето какви изненади са ни подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Заедност е вашата дума за днес. Важно ще ви е да намерите сродни души и хора, с които споделяте обща кауза. Ще ви вълнуват общочовешки въпроси. Ден за големи мисии, решаващи бъдещето.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Реализация и нови планове ви предлага последният ден на октомври. Огледайте внимателно положението, в което се намирате и ... Изненадайте всички. Рискувайте, най-малкото ще спечелите опит.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще се почувствате необяснимо свободни и окрилени. Ден за пътувания и приключения. Дайте простор на душата си, а тя ще ви снабди с криле.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Краен ден на месеца, на работната седмица, но не окончателен краен ден, така че винаги имате още един шанс да се справите. Остава да си направите списък с всички неща, които трябва да приключите и ... Започвайте!

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Кой е значимият друг за вас? Основен въпрос, на който, кой знае защо, точно днес имате нужда да отговорите. Е, да, светът не се върти около вас

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ден мечта за всяка уважаваща себе си Дева - работа, подреждане, чистене и купища дреболии. Щастието ви се крие в хиляди дребни частички и може би затова така старателно почиствате и се опитвате да въведете ред. Днес обаче се доверете на един по-висш ред.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Още един месец приключва, но за вас с добри емоции. Можете да се потупате по рамото за нещата, които си позволихте през този месец, но най-вече за това, че успявате да погледнете от дистанция. Хубав ден за творчество.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Октомври сякаш изтече между пръстите ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Какво загубихте и кое ви направи по-силни? Ден за потърсите (и намерите) опорната си точка точно в този момент!

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Може дори да не забележите, че е края на месеца, толкова много неща и то преливащи се едно в друго, имате за вършете. Дайте шанс на приятелите си да ви изненадат.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Зад всяко желание стои необходимост от развитие. Хубаво е да помислите това развитие в каква посока е и да я следвате с присъщата си целеустременост.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Хубав ден да изпратите месеца и да вдишате свободно. Хубаво е да не сте прекалено капризни или пък прекалено предизвикателни, просто Бъдете!

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Някак леко и неусетно ще се оттеглите и ще си се движите в собствената си орбита. Ден за вътрешна работа и равносметка. Доверете се на Висшия си Аз.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби