Прочете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 29 октомври! Ето какви изненади са ни подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес сте малко обидчиви и дори най-дребна забележка може да ви нарани. Не приемайте толкова лично нещата, бъдете по-реалистични. Може да направите нещо лично за себе си, за да се почувствате по-добре. Не позволявайте мнението на другите да влияе върху самочувствието ви.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Не сте в много добра кондиция,но пък ще ви се отдаде да видите неща, които до момента са били скрити и неясни.Не избързвайте да си правите изводи,изчакайте да разберете цялата картина.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Продължават да ви терзаят най-различни съмнения относно способностите ви и какво ли още не. Важно е да се отърсите от тях и да действате. Можете да получите подкрепата на случая, така че трябва да сте готови.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Сутринта може да сте малко нервни и да действате прекалено прибързано. Към обяд нещата ще станат по-лежерни и до вечерта ще се почувствате добре, особено, ако прекарате вечерта в приятна компания, а изгледи за това определено има.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес нещата в по-голямата си част ще са трудно управляеми. Не се дразнете, че губите контрол, а по-скоро благодарете, че не вие носите отговорност за последствията. Това е шега, разбира се, но е хубаво понякога човек да живее с тази мисъл, нали…

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота. Отношенията ви с околните може да са малко по-емоционални от обикновено. Опитайте се да не бъдете пристрастни, погледнете нещата от друг ъгъл.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще ви се иска всичко, до което се докосвате да е красиво и да ви носи радост. Можете да направите някои промени у дома си, за да се чувствате там истински добре и уютно през идващите хладни дни.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Неделя е днес, но не ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще си мислите предимно как по-скоро да свършите със задълженията си и да отидете да правите нещата, които ви носят радост. Хубаво е вечерта да се отпуснете в приятна компания. Не е много желателно точно днес да решавате сериозни проблеми и да се занимавате с бюрократичната машина.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Хубав ден за срещи и неангажиращи разговори. Оставете сериозните неща за следващата седмица, все пак неделя е - време да се поглезите.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Имуществени въпроси или пък как да изкарате допълнително ще са все неща, които ще ви се въртят из главата днес. Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Имуществени въпроси или пък как да изкарате допълнително ще са все неща, които ще ви се въртят из главата днес. Ще действате практично, а това ще ви спести много проблеми. Но дали не губите очарованието на дребните неща?

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби