Прочете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 30 октомври! Ето какви изненади са ни подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Малко разсеяни и умислени ще сте днес, така че не се занимавайте с неща, изискващи голяма прецизност и съсредоточеност. Затова пък интуицията ви ще работи невроятно добре. Вслушайте се.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ден, в който желанията ви могат да станат реалност. Като практични хора, едва ли ще лежите на някакви надежди и именно в това е ключъткъм успеха - в действието.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако направите грешка, посмейте се, това ще ви накара да се почувствате по-леки и освен това ще ви отвори очите за нови начини и възможности да свършите нещата.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ден за мащабни неща. Ще мислите в големи мащаби, ще виждате нещата в глобален план, само не правете нещата на едро. Бъдете по-внимателни.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Спокойно започвате седмицата. Хубаво е да направите малка равносметка и да видите с какво разполагате. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. А колко влюбени ще се чувствате днес…

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще сте много самоуверени и готови да рискувате. Имайте предвид, че ще останете изненадани от доста неща, особено ако работите с група хора. Добър момент да споделите чувствата си към любимия човек.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Малко разсеяни ще сте днес, затова не предприемайте сериозни неща. Записвайте си какво имате да правите, защото много вероятно е да пропуснете нещо. И се обличайте добре, лесно може да се разболеете.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Хубав ден за начало на седмицата. Ще се чувствате добре отново да сте ангажирани. Най-приятно ще ви е да работите заедно с някого, в група ще се чувствате много по-сигурни, е може малко да се изненадате от някои неща, но като цяло положителното ще е повече.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Много отговорности имате и доста неща за вършене, но пък резултатът наистина ще си струва. Подходящ ден за разговори “на високо равнище”. Не е добре за вас да се забърквате в политиката, но пък ако се налага – действайте професионално.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Успешно начало на седмицата. Ще действате мащабно и ще правите големи планове, все пак не губете чувството си реализъм. Добре се справяте с финансовите въпроси, продължавайте по същия начин, не “изхвърляйте” нестандартните идеи, те може да се окажат най-печеливши.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес няма да ви е лесно да убедите хората в правотата си. Не си струва и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно. А правотата ще ви признаят впоследствие.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Вярвайте повече в себе си, в интуицията си, в усещанията си. И се опитайте да овладявате настроенията си, вместо да се люшкате между радост и отчаяние.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби