Прочете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 31 октомври! Ето какви изненади са ни подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Съсредоточете се върху това, което се очаква от вас и не правете нищо извън тази рамка. Днес дайте инициативата на другите.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ще се чувствате спокойни и сигурни в това, което правите. Подходящ ден да направите кратък преглед на финансовото си състояние. Не правете компромиси с принципите си, после ще съжалявате.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Трябва да сте много комбинативни и да действате бързо, защото ще имате много неща за решаване. Все пак не избързвайте твърде много, особено в приказките. Бъдете внимателни с детайлите и не пропускайте срещите си.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Лесно ще се разсейвате и няма да ви се занимава с нищо сериозно, а трябва. Вслушвайте се повече във вътрешния си глас, но не си говорете с него на публични места. Бъдете по-решителни, колебанията само ще провалят плановете ви.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще се намерят много желаещи да ви помагат днес. Нещата ще се подреждат доста добре и изобщо ще намерите онова, което ви трябва. Внимавайте с егоцентризма, дайте шанс и на хората около вас да се изявят.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Важно е да действате упорито и да не се отказвате. Отговорностите ви ще са доста повече, но това няма да ви тежи, дори напротив. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате, когато нещо не се получи според чашите очаквания, не се отказвайте лесно от намеренията си, проявете повече постоянство.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие. Нищо ново и непознато днес няма да ви донесе желания успех.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Помогнете на ближния, все някой ден ще се наложи друг на вас да помогне. Днес ще имате доста свободно време, така че вместо да мислите за глупости, по-добре - помагайте.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Неразбирателствата с околните могат да са и ваша заслуга. Не се опитвайте да контролирате и планирате всичко и всеки по всяко време. Бъдете по-спонтанни.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес се опитайте да потиснете желанието си да се оплачете. В противен случай задължително ще се намери някой, който ще ви обясни, че за всичко сте виновни вие. Дори това да е истина, няма да ви подобри настроението.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не се опитвайте да захранвате самочувствието си отвън и търсейки одобрение. Дайте си сами одобрение.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби