АЛАРМА! ДНЕС Е МНОГО КОВАРЕН ПЕТЪК! НА ВСЯКА ЦЕНА ТРЯБВА ДА ИЗБЯГВАТЕ НАЙ-ПРИЯТНОТО НЕЩО, ИНАЧЕ ЛОШО ВИ СЕ ПИШЕ!

loading...

Луната ще бъде в знак Овен до 11:47 часа. Хората са все още лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

„Уязвима е главата, очите да не се натоварват също. Така ще бъде до обяд. След това Луната преминава в по-спокойния земен знак Телец. Постепенно хората ще започнат да мислят по-рационално и практично. Ще стават по-уравновесени и спокойни. Емоциите ще започнат да се успокояват“, обяснява астрологът.

„От 05:04 до 11:47 часа Луната ще се движи на празен ход. Добре ще е да не предприемате нищо важно през този период и да пренесете всичко съществено през втората половина на деня“, добавя тя.

„15-ят лунен ден, който продължава до 17:16 часа, е смятан за сатанински. По това време стават астрални битки и плътта е подложена на изкушения. Необходимо е да защитавате справедливостта в този ден и да победите тялото си. Не бива да се поддавате на изкушенията в този ден, да ядете ябълки и да участвате в кавги. Енергията е силна като предния ден. Не бива да сте пасивни, а да има повече действия“, съветва Ивелина Пенчева.

Ще можете да реализирате всичко, което сте замислили, но чрез други хора и други методи. Могат да възникнат нови идеи и мисли, добавя тя.

„Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и избягвайте да влизате в спорове и разправии. Хората се поддават на провокации, вършат необмислени постъпки. Също в този ден може да възникне внезапно желание да се кажат на човек жестоки и обидни думи. Денят се счита още за травмоопасен“, предупреждава астрологът.

„Възниква силно желание за плътски удоволствия, краткотрайно блаженство, след което може би после ще се срамувате да си спомняте за случилото се (както при д-р Генадиев и д-р Романова във филма „Откраднат живот”) и може да последва разочарование не само от партньора, но и от любовта като цяло. Дори и да сте женени, откажете се от интимни контакти“, съветва Ивелина Пенчева

Според нея този ден е неблагоприятен за подстригване (до 17:16 часа). Това, което сте сънували, не разказвайте на никого, добавя тя.

„16-ят лунен ден, който започва в 17:16 часа и продължава до 17:54 часа в събота, е един от малкото чисти дни. През това време има хармония, справедливост, баланс. Необходимо е да се знае мярката във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Като цяло, този ден усилва аурата на всеки човек“, обяснява астрологът.

„Счита се за благоприятен лунен ден, особено за творческите и духовни хора. Те могат да реализират много от своите планове в живота и на най-високо равнище да проявят своите способности и таланти. А слабоволевите и безинициативни хора космическите влияния могат да подтикнат към обновяване. Не бива да се проявяват чувства като завист, гняв. Забранено е безцеремонното поведение и да се крещи. Не е желателно да се ядат гъби и месо“, предупреждава Ивелина Пенчева

„Да не се убиват птици. Ако намерите кал на дрехите си, това означава, че сте духовно нечисти. С*ксуалните отношения в този лунен ден също са противопоказни. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл“, добавя тя.

„Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Най-доброто, което можете да направите, е да укрепите вече постигнатите позиции. Лошо време е за командировки, преговори, събеседвания. Да се избягват суетнята и шумът“, съветва астрологът.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби