Тази седмица гневът на космоса ще се изсипе върху главите на тези злощастни зодии! Послушайте Алена, или ще си изпатите!

loading...

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
През идните дни обърнете по-голямо внимание на взаимоотношенията си с околните. Най-правилното поведение е да действате разумно и да избягвате конфликтите. Не е изключено в някои ситуации да реагирате по-емоционално, да драматизирате или да избухвате. Не действайте под влияние на гнева.

Телец
За вас идните дни ще бъдат благоприятни за постигане на баланс и хармонични отношения с околните. Необвързаните имат добри перспективи да срещнат човек, с когото ще се чувстват добре. За да си спестите излишни драми, до края не седмицата не реагирайте с крайности и не проявявайте ревност.

Близнаци
Даденият период е подходящ за работа, в резултат на която пред вас ще се отворят нови много добри възможности. Ще се занимавате успешно с различни проекти, с творчески дела, с изкуство. Слушайте интуицията си при вземането на решения. Обърнете повече внимание на хората от приятелския си кръг.

Рак
През дадения период ще регистрирате най-висока активност по отношение на любовния си живот. Някои от вас може да се влюбят, други ще преживеят прекрасни моменти с любими хора. Идните дни обещават да са успешни за креативните сред вас, за хората с творчески професии. Обърнете повече внимание на здравето си.

Лъв
През идната седмица за вас ще настъпи много успешен период. В дома си ще се радвате на спокойствие, а в работата ще откриете нови възможности. Усилията ви ще дават резултати, така че бъдете търпеливи и давайте най-доброто от себе си. В края на периода са възможни приходи.

Дева
През дадения период ще отбележите по-висока активност в срещите и разговорите си, ще изградите нови ценни контакти. Ще се радвате на хармонични отношения – както с човека до себе си, така и в бизнеса си, ако работите с партньори. Опитайте се да запазите вътрешното си спокойствие и да избягвате крайните емоции.

Везни
През периода вероятно на преден план ще излязат темите за финансите или за бизнеса ви – в тези сфери е възможно да подемете нови начинания, да стигнете до важни решения. Бихте могли да обърнете по-голямо внимание на колегите си и на хората от приятелския си кръг. В любовен аспект са възможни сътресения, които обаче няма да помрачат седмицата.

Скорпион
Още в началото на периода ще имате шанс да се изявите и да блеснете с качествата си. Откриват се добри възможности да надграждате, да се развивате и да изявявате себе си. До края на седмицата обръщайте по-голямо внимание на детайлите и изпипвайте делата си. Избягвайте конфликти.

Стрелец
През идната седмица обърнете по-голямо внимание на приятелите си. Ще усетите раздвижване в социалния живот – ще участвате в повече срещи и събирания. Благоприятно време за осъществяването на нови контакти, тъй като ще се разбирате лесно с околните и ще намирате общ език с тях.

Козирог
През дадения период ще се откриват нови и добри възможности по отношение на професионалната ви реализация и на кариерата, която градите – този въпрос винаги е особено актуален за представителите на вашия знак. Лесно ще наложите авторитета си в работна среда и ще осъществявате намеренията си.

Водолей
Даденият период е подходящ за пътувания, за контакти или за работа с чужденци. Възможно е да изградите нови и ценни връзки, както и да започнете някакво престижно обучение, което ви е интересно. Добре би било да се заемете с разрешаването на парични въпроси. Ще имате шанс събитията да се развият във ваша полза.

Риби
Би било добре да сте малко по-организирани и да планирате какво трябва да свършите – така няма да пропуснете нещо важно. Някои от вас може да са критикувани от партньор или просто да усещат студенина във взаимоотношенията си. Не се притеснявайте – негативното астрологическо влияние е краткотрайно, а и има вероятност да драматизирате малко повече.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби