ДНЕС НЯКОИ ЗОДИИ ЩЕ ПЛАЧАТ, ДРУГИ ЩЕ ПРАЗНУВАТ! АЛЕНА АЛАРМИРА, МНОГО КОВАРЕН ВТОРНИК! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ

loading...

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Привличайте към себе си само хора, с които ще съумеете да реализирате плановете си. Не допускайте помощта на амбицираните си колеги, които искат да блеснат в общественото пространство. Ако идеите ви се развиват успешно, в края на месеца ще сте на ново стъпало в общественото си положение. Всичките ви идеи ще бъдат приети.

Телец
Не пропускайте шанса си за нови запознанства. Не очаквайте помощ отстрани. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Очаквайте отлични финансови постъпления. На работното място успехът е с вас, ако сте заети с професионалните си задължения и не се разсейвате с безсмислени разговори.

Близнаци
Денят е благоприятен за изяви, ако съумеете да контролирате емоцията си. Само така ще успеете да постигнете целите си. Заетите в деловата сфера могат успешно да изяснят финансовите разногласия с партньорите си. Отложете семейните разговори за вечерта. Време е да преразгледате отношенията с брачната си или интимна половинка.

Рак
Изкушавате се да поставите прибързано и необмислено начало на нови занимания, които няма да са успешни. Не взимайте крайни решения и не действайте импулсивно, ако сте недоволни от някого. Успехът е с работещите в сферата на търговията, които имат възможност да реализират успешни сделки от собствено производство.

Лъв
Постигнете поставената цел, като вложите силите си работа. Соъбразете се с обстоятелствата и не бъдете прибързани. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Изявете своите положителни качества, но ценете и качествата на другите хора, ото които сте зависими.

Дева
Справяте се перфектно с дейност, свързана с продажба и покупка на недвижими имоти. Предстои ви успешно сключване на сделки, но го сторете следобед. Избягвайте съмнителни делови предложения, ако са свързани с лесна печалба, която може да ви съсипе бизнеса.

Везни
Откажете се от пътуване, което е свързано с непланирани разходи и ще натовари семейния ви бюджет. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Справете се със задачите си сами, а и помощ не ви е необходима. Очаквайте новина за финансови постъпления.

Скорпион
Трудностите ви са свързани отново с ваши колеги, които са обидени от ваши забележки без покритие. Новите запознанства ще ви помогнат да преодолеете бързо кризата в отношенията ви. Обмислете добре идеите си за нова посока на професионално развитие. Не взимайте прибарзани решения и не действайте импулсивно.

Стрелец
Отношенията с близките ви са хармонични. Използвайте шанса си да оправите възникналите недоразумения на работното място. Прибързаните действия са нежелателни през целия ден. Подтиквани от ваши делови партньори, сте склонни да се включите в губеща инвестиция въпреки предупрежденията да сте предпазливи.

Козирог
Не се опитвайте да приличате на някого, дори и ако е достоен пример за подражание. Самоувереността днес ще ви навреди, ако не овладеете чувствата и желанията си и налагате с упорство мнението си. Конфликтите на работното ви място са непреодолими заради острия ви език, който ви е трудно да контролирате.

Водолей
Имате възможност да изгладите финансови разногласия с началниците си. Не заблуждавайте себе си и не си внушавайте, че не носите вина за загубите, които търпите. Осъществете всичките си срещи и разговори. Ако някой ви засегне, сте готови да отговорите заядливо, създавайки повод за конфликти на работното си място.

Риби
Стабилизирайте материалното си състояние. Очаква ви реализация на вашите идеи и стремежи. Постигнете взаимно разбирателство. Денят е успешен за работещите в сферата на търговията. Всички, които са отговорни, днес имат възможност да реализират успешни сделки. Очаквайте делови предложения и се доверете на интуицията си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби