Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 8 ноември! Ето какви изненади са ви подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Много важен е днешният ден и не само, защото ще усетите подкрепата на приятелите си, за защото изведнъж ще проумеете нещата в цялата им широта. Чувствата ви изведнъж ще станат по-свободни, необвързани с ревност и желание за манипулация. Свободата, равенството и братството ще придобият нов смисъл за вас.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Чудесен ден за планиране и подготовка на целия предстоящ месец. Оригинални идеи няма да ви липсват, но как ще се справите с изпълнението? Най-добре посветете усилията си да организирате екип, който да реализира хрумванията ви.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)За вас този ден не е толкова спокоен, колкото бихте искали. Ще се намери кой да ви съобщи някакви неприятни новини. Не се доверявайте на всичко, което чуете, голяма част от съобщенията са просто “въздух под налягане”.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Имате нужда от силни от силни преживявания и се опитайте те да са положителни. Промяната се случва с вас в този момент и това е наистина емоция, която може да ви накара да полетите или пък да се заземите още повече. Важното е да знаете, че градите своето утре днес, така може би ще сте по-внимателни.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Не отказвайте предложение за служебно пътуване, ще ви разсее и ободри. Подарете си нещо сами на себе си, наградете се затова, че сте толкова прекрасни.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Най-сетне ще получите признание. Не се възгордявайте прекалено по тази причина. Ще имате да решавате сериозен проблем, който сигурно ще ви отклони от подобни мисли. За щастие има кой да ви помогне.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще ви разкажат някакви клюки и цял ден ще се намирате под влияние на чутото, чудейки се колко е истина и колко измислица. А вие пък си имате толкова други интересни неща за вършене, вместо да се занимавате с глупави дилеми. Най-важните хора за вас са близките, тези които правят нещо за вас, а не онези, които внасят смут.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще се наложи да вземете някои важни решения, но не планирайте дългосрочно. Работете главно по срочните задачи. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Звездите доста се затрудняват да прогнозират поведението ви днес. Ще се отличавате с бунтарското си настроение и ще станете истински смутител на спокойствието на всички около вас. Поне ще се заредите с оптимизъм, ако не друго.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес трябва да направите някои разплащания, но няма начин, трябва и да се дава от време на време. Не се впускайте в спорове, особено със служители на закона, не е във ваша полза, дори може да си докарате някоя глоба.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Може да имате някакво притеснение относно домашни ангажименти. След обяд нещата ще се уталожат и ще можете да дишате по-леко. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Вече е сряда, а все още не сте излезли от ритъма на почивните дни. Едва ли ще прекалите с работата, дори напротив. Намерете творчески подход към ежедневните задължения. Днес ви е ден за генериране на идеи, не се разсейвайте.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби