УНИКАЛНО! ТИБЕТСКАТА ТИ ЗОДИЯ ОПРЕДЕЛЯ КАКЪВ СИ БИЛ В ПРЕДИШНИ ЖИВОТИ. ВИЖ СЕГА!

loading...

Според тибетската философия, по годината на раждане можеш да разбереш много за един човек – както каква е личността му, така и какъв е бил в предишния си живот! Така че, за всички любопитни, вижте коя е тибетската ви зодия, според вашата година на раждане.

На таблицата долу преместете курсора надясно, за да видите коя тибетска зодия отговаря на вашата година. После прочетете какво се посочва за идеалната ви половинка, какво са казва за вас сега. И какво казва за вашия предишен живот…

Монах в компанията на маймуна

Открита, весела личност, която завладява лесно сърцата на хората.Почти нищо не може да ви развали настроението. Внимателни сте към останалите, както и към техните нужди и желания. Но пък от време на време обичате да спорите и дебатирате. Това е един вид храна за душата ви. В миналите си животи сте били гадател, комик, пътуващ търговец или някакъв вид владетел на малка общност.

Щастливите ви числа са 11, 23, 35. Много ще си паснете с Пазител на огъня и Езерна костенурка, не се препоръчва да създавате връзка с Източник на чиста вода.

Жарко слънце

Вие сте човек, който действа много точно и решително в напечени ситуации.На вас може да се разчита, а страхотното ви чувство за хумор ви е спечелило не един и двама обожатели. Най-големият ви страх е някой да не ограничи свободата ви. В миналите си животи сте били религиозен лидер, ловец, съветник, търговец на амулети, учител.

Щастливите ви числа са 12, 24, 36. Подхождате си много със зодия Кожена гривна и Кобра, имате доста различия с Черен Бивол.

Нова луна

Много чувствителна и нежна натура, копнееща за любов и романтика… през деня! Може би сте забелязали как с настъпването на нощта сякаш се променяте – ставате по-динамични, по-уверени, по-страстни. Това никак не е лошо, особено за интимния ви партньор. :) В миналите си животи сте били наемен убиец, детектив, лекар, председател на някакъв таен съюз, ловец, собственик на механа.

Щастливите ви числа са 11, 23, 35. Подхождате си най-много с Черен бивол и и друга Нова луна, не се разбирате с Метален гонг.

Черен бивол

Хич не обичате увъртанията и когато някой почне да върти и суче, моментално избухвате. За вас е важно нещата да се казват директно, точно и ясно. Обичате и да доминирате - във връзката ви, на работа, сред приятелите. Усещате, че просто не сте създадени да следвате, а да водите. В миналите си животи сте били политик, общественик, собственик на голям бизнес, диригент, съдия.

Щастливите ви числа са 10, 22, 34. Най-много си подхождате с Ярък въздушен змей и Нова луна. Нямате перспективи с Жарко слънце.

Кожена гривна

Влече ви всичко мистично и непознато. Обвързвате се рядко, но винаги с истински чувства. При вас се редуват периоди на активен начин на живот и засилена общителност с такива, в които предпочитате да сте си сами на спокойствие. Не обичате агресията, но заедно с това често я ползвате, за да се защитите. Но винаги в отговор на нечия нападка! В миналите си животи сте били често на ръба на закона – търговци на оръжие, иманяри, собственици на публични домове, занимавали сте се с хазарт. Но пък сте преминали и през длъжности като дипломат, алхимик, гадател.

Щастливите ви числа са 9, 21, 33. Най-много си пасвате със зодиите Жарко слънце и Кобра. Не се препоръчва връзка с Ярък въздушен змей.

Езерна костенурка

Залагате на разумното и сигурното. Обмисляте внимателно нещата и сте упорити, когато си навиете на пръста да направите нещо. Във връзката си най-много държите на нежността. Вярвайте на здравия си разум и не се поддавайте на опасни изкушения, които дебнат отвсякъде. В миналите си животи сте били „строители“, тоест вашите професии винаги са били свързани със създаване – зидари, ковачи, земеделци, животновъди, шивачи, тъкачи…

Щастливите ви числа са 8, 20, 32. Най-много си пасвате с Монах в комапнията на маймуна и Пазителя на огъня. Нямате перспективи с Нова луна.

Метален гонг

Ако трябваше да ви опишем с три думи те щяха да са щедрост, лоялност и благородство. Вие сте високо извисена личност, която презира изневярата и предателството. Склонни сте винаги да обвинявате себе си, дори, когато няма никакво основание за това, така че, от време на време е добре да му отпускате малко края и да се смятате отговорни за целия свят. В миналите си животи сте били археолог, скулптор, обущар, адвокат.

Щастливите ви числа са 7, 19, 31. Най-много ще ви паснат Нефритена колона и Източник на чиста вода. Стойте далече от Новата луна.

Нефритена колона

Невежеството ви отвращава, а насилието направо ви депресира. Вие сте аристократична личност, не си падате по-шумните тълпи, предпочитате да сте сами или само в компанията на най-близките си. Не се доверявате лесно, но пък, когато се влюбите, сте готови да жертвате дори живота си за любовта. В миналите си животи сте били златари, дизайнери, жокеи, занимавали сте се с животни, но не, за да ви носят месо и кожи, а по-скоро сте се грижили за тях.

Щастливи числа 6, 18, 30. Пасвате си най-много с Източник на чиста вода и Метален гонг, нямате съвместимост с Пазителя на огъня.

Източник на чиста вода

Вие не знаете какво е жестокост, не понасяте комерсиализма и несправедливостта. Уважавате чувствата на хората и никога няма да предадете тези, които са спечелили доверието ви. Във връзките ви сте много всеотдайни и грижовни. В миналите си животи сте били певци, музиканти, свещеници, дипломати и мебелисти.

Щастливи числа 5, 17, 29. Най-много сте съвместими с Нефритена колона и Метален гонг. Не се препоръчват взаимоотношения с Монах в компанията на маймуна.

Пазител на огъня

Поставяте си високи цели и ако не ги постигнете, изпитвате разяждащо чувство за вина. Имате много приятели и въпреки това често се чувствате сами. Защото вашата мисия е да носите светлина в този мрачен свят, но не и да бъдете разбирани. Малко ще са хората, които наистина ще успеят да ви опознаят напълно, просто защото вие сте прекалено богата и надарена личност. В миналите си животи сте били лекари, билкари, готвачи, откриватели, учени.

Щастливите ви числа са 4, 16, 28. Най-добре си пасвате с Монах в компанията на маймуна и Езерна костенурка. Не се обвързвайте с Нефритена колона и Кобра.

Кобра

Вие сте велики оратори! И най-скучната история ще направите завладяваща.Умеете да вдъхвате емоции в другите и ако правилно използвате това си качество, ви чакат много успехи. Щастието в любовта ще ви съпътства през целия ви живот. В миналите си животи сте били пирати, трубадури, лихвари, ковчежници, монарси.

Щастливи числа 1, 13, 25. Най-добре си подхождате с Жарко слънце и Кожена гривна. Не си подхождате с Пазителя на огъня.

Ярък въздушен змей

Вие сте винаги различни и непредвидими. В един миг сте отмъстителен дракон, в следващия сте щастлива, пъстра пеперуда. Способни сте да се извисите над светските проблеми и да виждате живота по по-друг начин. В същото време сте и супер докачливи. В миналите си животи сте били художници, контрабандисти, пратеници, поети, писатели.

Щастливите ви числа са 3, 15, 27. Пасвате си отлично с Черен бивол и Нефритена колона. Не сте съвместими с Кожена гривна.

beu.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби