Прочетете своя точен хороскоп за днес 11 ноември! Ето какви изненади са ви подготвили планетите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Поне обяснете честно постъпката си, за да ви е чиста съвестта.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)До обяд-остатъчни проблеми от седмицата ще ви мъчат, но след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Ангажиментите вече ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не сте в много добра кондиция, което обаче ще се отрази пагубно на околните.Опитайте да не прехвърляте яда си на всичко и на всеки, а идете в някоя фитенс зала или най-добре хванете гората за няколко часа.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте попрекалили снощи. След обяд ще можете по-бодро да се заемете с нещо полезно. Добре, че е събота и юе имате шанс да релаксирате.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели да свършите набелязаните задачи. Не се впрягайте, ако другите ви намират кусури, вие сте направили каквото сте могли. Не се превръщайте в жертва на нечии амбиции.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си, така или иначе сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни обаждания и уреждане на срещи, но не забравяйте да си записвате къде, кога и с кого трябва да се видите.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще получите добри финансови новини. Работата с административните служби ще ви създава напрежение, а и защо ви е притрябвало в събота да се захващате с това.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Преди обяд ще сте още под въздействието на снощни впечатления. Не се дразнете от лошото отношение на случайни хора към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си приятно като вас.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят по хиляди въпроси, но това не означава, че ще ви остане време за себе си. Домашните и грижите около къщата ще ви напомнят доста осезателно за съществуването си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат прекрасното ви настроение. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора, да ви виждат киселата физиономия. Може би подпомогнати от храната, но следобедното ви настроение е вече за предпочитане, ще сте си влезли напълно в кожата си.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни. С малко повече усилия можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, само ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби