САМО ТЕЗИ 2 ЗОДИИ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЖИВОТЪТ ВИ ПРИКАЗКA! НЯМА ПО- ЩЕДРИ ОТ ТЯХ В РАЗДАВАНЕТО НА

loading...

Всяка любов носи в живота ни радост, усмивки и за съжаление – от време на време болка.

Представителите на различните зодиакални знаци обичат по различен начин, но някои от тях са много щедри в „раздаването“ на хубави емоции. Ето кои са те:

Телец

Телецът ще превърне живота ви в приказка! Тези хора са верни, желаят да остареят с човека до себе си. Държат на принципите си и най-важното – те са човечни и мили. Телците подкрепят половинките си, без значение какво им поднася съдбата.

Този прекрасен земен знак иска да даде най-хубавите неща на партньора си, доверява се и обича силно. За Телците не е никакъв проблем да накарат човека до себе си да се почувства специален. Ако имате връзка с такъв човек, сигурно е, че ви очакват незабравими моменти и спокойни дни.

Телците и Скорпионите са верни на половинките си

Скорпион

Скорпионите са уникални с това, че постоянно можеш да разчиташ на тях. Те не се страхуват по никакъв начин от отговорност, поемат инициативата и не се притесняват да обичат силно. Скорпионите са лидери – както в живота, така и в любовта, но много рядко го показват на другите.

Представителите на този знак невинаги са романтични, но ако имате нужда от тяхната помощ, при всеки случай ще бъдат до вас. Те са сериозни партньори и им харесва идеята да имат дългосрочна и най-вече стабилна връзка.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби