Вечер като се прибера скапана от работа това ми е любимата рецепта, топи се в устата!

loading...

Необходими продукти:

600 милилитра пилешки бульон
300 грама пилешки гърди
300 грама печурки



300 грама ориз


150 грама заквасена сметана
100 грама кашкавал
3 яйца
2 сладки червени чушки
глава кромид лук
2-3 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици замразен грах
подправки

Нарежете и изпържете поотделно лука, чушките и гъбите. Сварете ориза в подсолена вода в продължение на 10 минути, след което изплакнете и оставете да се охлажда.

Ситно нарязаните пилешки гърди изпържете, като преди това ги овкусите с предпочитани подправки.

Смесете месото с ориза, зеленчуците и гъбите. Изсипете ги в подмазана със зехтин тава, пише "За жената".

 

Комбинирайте яйцата с половината от кашкавала (настърган предварително) и заквасената сметана. Разпределете заливката върху продуктите в тавата и поръсете с останалия кашкавал.

Изпечете ястието при 200 градуса за около 20 минути.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби