БЕЗКРАЙНО ВКУСНО ЧУДО! Мазнините се топят светкавично с най-нашумялата рецепта в света! Заливаш смокините с

loading...

Ако страдате от излишък на мазнини, тогава тази рецепта е идеална за вас.

Поради бързият начин на живот, неправилното хранене и липсата на физическа активност – увеличените липиди в кръвта са заболяването на днешния ден.


 Понякога при повишените мазнини могат да се забележат натрупвания от мастна тъкан с жълт цвят във вид на плочки или възел на горните клепачи или някои други части на тялото пише zajenata.bg.

С напредване на болестта се стига до удебеляване на стените на артериите , за което допринасят и други рискови фактори (като пушене, алкохол, никотин), а следствие на всичко това, за съжаление следват сърдечно-съдови заболявания , които са една от водещите причини за смъртност в света. Ако имате повишени нива на мазнини в кръвта, ви препоръчваме този продукт, защото е помогнал на много хора.

Необходими съставки:

Сушени смокини и ябълков оцет

Лекарството направете вечер, а пийте сутрин. Вземете три сушени смокини, набоцкайте ги с клечка за зъби от всички страни, а след това ги поставете в стъклен съд, в който сте сложили 200 мл. ябълков оцет.

Нека стои през нощта и сутринта изяжте трите смокини. Останалата част от оцета не изхвърляйте, а в този същия оцет следващата нощ отново поставете три смокини по същия начин. Тези 200 мл. оцет използвайте седем дни. На осмия ден да си вземете нови 200 мл. оцет и повторете процедурата още една седмица. Така че, лечението да продължи 14 дни. След половин месец лечение, повторете изследванията и се убедете сами в ефективността на лекарството, пише портала „Express.hr“.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби