ЧУДОТВОРНО! Пийте слънчева вода за здраве, ето как да я приготвите

loading...

Слънчевата вода зарежда с енергия и здраве

Слънчевата вода е много полезна течност, от която се нуждае нашето тяло.

Ако обикновената вода се зареди със слънчева енергия тя се променя в структурна и става здравословна. За предпочитане е да се използва вода, която е речна или от чешмата, но предварително пречистена през филтър.


За да сдобиете със слънчева вода е необходимо да налеете стъклен съд с вода и да го оставите на слънчевите лъчи за три часа. През това време тя ще се зареди с енергията ян. Така заредена водата е особено полезна за къща, където хората често се карат, така и за стая, в която е имало болен.

Ако искате да се сдобиете със слънчева вода, а няма слънце, съществува и друг метод за зареждане със слънчева енергия. Затваряте очи и мислено си представяте, че водата в съда приема силните слънчеви лъчи.

Представяйте си до тогава, докато почувствате как енергията на слънцето пълни стъкления съд, а водата в него сякаш свети. Така получената вълшебна течност пийте на големи глътки, като усещате как тялото ви се изпълва с любов, здраве, младост и красота. Мислено благодарете на водата, заредена със слънчева енергия.

Особено ефикасна е синята слънчева вода. За да си приготвите такава вода вземете синьо стъклено шише и го напълнете с чиста филтрирана или речна вода. Затворете съда с коркова тапа , но в никакъв случай не използвайте метална запушалка.

Водата престоява един час под слънчевите лъчи и е готова за употреба.  Вследствие на слънцето  и синьото стъкло тази вода е силно структурирана и чисти от негативна енергия. Такава вода може да се пие, да се мие лицето, да се поливат цветя, да се мият плодове и зеленчуци, а също да се почистват стаи, за да се освободим от лошата енергия.

Особено полезно е да се пие слънчевата вода сутрин преди закуска и вечер непосредствено преди лягане, а също и половин час преди храна и два часа след хранене. Така заредената със слънчеви лъчи вода е много полезна за болни хора. Водата се пие от болния или се поставя под леглото, където спи за една нощ и така ще му помогне за по-бързо оздравяване.

Когато зареждате вода със слънчеви лъчи тя трябва да се намира далеч от телевизор, компютър, битови уреди или телефон.

struma.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби