Дарина Павлова омъжи щерка си! Вижте приказната сватба! (СНИМКИ)

loading...

Приказна сватба като за принцеса спретна Дарина Павлова за доведената си щерка Венцеслава. Мадам Мулти не спести средства и нае огромен замък, в който бяха поканени над 300 отбрани гости от светския елит на Европа, за да станат свидетели на брачната церемония на най-голямата наследница  на покойния Илия Павлов и заможния й италиански избраник.

Според българи, присъствали на сватбата, сред които и Марта Вачкова, богатата вдовица е пръснала най-малко 150 000 евро, за да осигури супер лукс за събитието в замък във Флоренция и празникът втрещи не само Италия , но и цяла Европа със своя разкош.

Доведената майка на булката се е погрижила всеки един от гостите да получи символичен сувенир с ликовете на младоженците, вградени между кристали „Сваровски”, а сватбата била озвучена от симфоничен оркестър. Освен този подарък Дарина е организирала и околосветско пътешествие на дъщеря си и зет си.

Самата тя ще изкара няколко дни на италианското крайбрежие в компанията на дружката си Марта Вачкова и щерка й Рада, които са сред най-близките й хора в България. 

 

Източник: pik.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби