Дарина Павлова и Джордж Клуни се сродиха на сватбата на щерка и

loading...

Джорд Клуни се сроди с Дарина Павлова, мълви гореща клюка в нета

Джордж Клуни и Дарина Павлова се сродиха, мълви гореща клюка в нета. Любопитен слух шества из социалните мрежи, след като актьорът присъства на пищната сватба на Венцислава Павлова. Щерката на Дарина се омъжи за известния бизнесмен Тарек Микнас, натурализан жител на Бахрейн.

Наполовина обаче младия мъж е ливанец, каквато по народност е и годеницата на Джордж Клуни.

Въпреки че Дарина Павлова е близка с половината световен елит, видната бизнесдама реши сватбата на дъщеря й да бъде в тесен кръг и единствено операторът поканен да заснеме сватбата, имаше достъп до събитието. Медии не бяха допуснати, а списъкът нагостите бе силно ограничен. И не желанието да се хвали с холивудските познанства стана повод на церемонията да гостува самият Джордж Клуни, а годеницата му Амал Аламудин, пише „Стандарт“.

Амал Аламудин събра погледите

По потвърдена информация красавицата е ливанка и  се оказа, че е първа братовчедка с младоженеца. Именно това е осигурило поканата на Клуни за една от най-големите сватби на годината. Актьорът и годеницата му бяха заедно на събитието, като Амал дори влезе в ролята на водеща на церемонията. Облечена в тъмнолилава рокля, красавицата показа, че има защо най-заклетия ерген в Холивуд да си загуби ума по нея.

Младоженката си спретна скромно моминско парти

Сродяват ли се наистина Джордж Клуни иДарина Павлова, и дали мадам Мулти ще бъде поканена на сватбата на актьора наесен, можем само да предполагаме. Присъствието му на церемонията обаче предизвика доста въпроси сред светския елит и породи пикантна клюка за роднински връзки между двамата, чрез брак. А зевзеци подмятат, че Дарина Павлова дори става нещо като леля на актьора.

Междувременно приятелки на Венцислава споделиха любопитна снимка от моминското й парти. Красавицата е лудувала в басейна край дома си с приятелки, вместо да се отдаде на луд купон в някой нощен клуб.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби