Безкрайно зловещо! Кукла на бебето Исус заплака с кървави сълзи! Вижте видео!

loading...

Малка фигура на бебето Исус Христос, държана в селището до Акапулко (Мексико), започна да „плаче“ с тъмночервени сълзи като кръв.

Според уверенията на селяните, през изминалата година, тази кукла е „плакала“ четири пъти по същия начин. Хората смятат, че това е послание от Бога, който е недоволен от скока на престъпността в региона.

Не е направено изследване на фигурата, а във видеото се вижда само зелените очи на куклата, вече покрити с „кръв“.

За първи път, Исус „плакал“ в навечерието на Нова година, когато престъпността достигнала максимума – 111 убийства на всеки 100 хиляди граждани, пише "Hidden truth".

Местният жител Соледад Род Флорес казва:

„Много хора казват, че това всъщност е проявление на Дявола, но мнозина също вярват, че то идва от Бога. Но ние сме убедени, че фигурата наистина плаче. Плачеше дори когато хората я държаха в ръцете си.“

В същото време, селяните не искат да носят фигурата в църквата, за да проверят за чудо, защото по-рано, куклата вече е била извадена от къщата, където се намира, заради кървавите сълзи.

Но свещеникът Тамбуко казва, че представители на Католическата църква искат да разследват тези твърдения, за да се уверят, че това не е измама в името на събирането на пари.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби