ВСЕПРИЗНАТ МЕДИУМ ВИДЯ НЕЩО СТРАШНО В СЪВСЕМ БЛИЗКОТО НИ БЪДЕЩЕ!

loading...

Навлизаме в критичен момент за развитието на човечеството, казват ясновидци, астролози и екстрасенси. Руснаците са изправени пред много проблеми, най-вече икономически.

Те ще се отразят на целия свят, особено на Западна Европа, твърди известният латвийски медиум Джулия Ванг, цитирана от esoreiter.ru. Икономическата криза може да доведе до пълен срив в ЕС, предупреждава тя.

„Икономическият подем в Русия, когато хората ще започнат да живеят спокойно без да се тревожат за своето бъдеще, ще настъпи след две-три години. Не чакайте обаче промените отвън, стремете се да промените себе си“, съветва Ванг. Когато светът разцъфне за вас в цялата си красота, ще почувствате промените, добавя тя. Според нея, всеки от нас може да промени света – да го направи по-хубаво място за живеене. Най-важно е да се стремите към светлината и любовта. Благодарете за всичко! Това е ключът за хубавото бъдеще.

Джулия е латвийка, родена и израснала в Рига, но в последните години работи и живее в Москва. Според собствената й интернет страница тя е завършила актьорско майсторство в Руския университет за театрално изкуство (ГИТИС). В киното и в театъра има само епизодични и незначителни роли, за сметка на това може да се похвали със серия разкрепостени еротични фотосесии, реклами и клипове, пише Пик. 

Освен като модел си изкарва прехраната и зад обектива - като фотограф. А през 2012 г. открива, че притежава пророчески способности, и започва да гадае в бъдещето, да надниква в миналото, да разваля и прави магии.

Още с първите епизоди на риалити програмата "Битка на екстрасенсите" по руския ТВ канал ТНТ Джулия предизвивка фурор. Освен със спиращия дъха външен вид литвийката поразява и с крещящата си  индивидуалност, пише руското издание "Вокруг".

За себе си Ванг е лаконична, обича най-вече да повтаря, че е "духът на Хаоса в човешка обвивка". 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби