Манускриптът Такенучи е на 1500 години. Казват, че е писан от богове. Неразказаната история на човечеството!

loading...

Манускриптът Такенучи представлява серия загадъчни документи, които преди 1500 години човек на име Такенучино Матори е преписал на смес от японски и китайски йероглифи.

Текстът е взет от още по-стари ръкописи. Според легендата „богове“ са написали оригиналния манускрипт с божествени йероглифи преди много хиляди години.

В необичайния ръкопис е описана историята на човечеството от момента на създаването до появата на християнството. В него се говори за епоха, в която хората са живели в мир и хармония под управлението на сина на Върховния бог.

Текстовете на Такенучи трябвало да се съхраняват от семейство Такенучи, потомци на Такенучино Матори, син на легендарния японски герой Такенучи но Сукуне. В книгата на Кику Ямане „Истинската история на света, скрита в Япония“ се казва, че манускриптите се предавали от поколение на поколение и се съхранявали в храма Kosokotaijingu на планината Омиджин в префектура Тояма.

Не е ясно по какъв начин Такенучино Матори е успял да направи превод от „божествения език“. Но според съвременната транскрипция текстовете на Такенучи описват историята на всички страни в „божествената епоха“. Там се разказва за четири периода в древния свят, които започнали преди около 300 милиарда години./Мегавселена

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби