Недрата на вечния вулкан зейнаха, но от пушеците излязоха те! Това видео накара скептиците да млъкнат!

loading...

Някои от световните уфолози предполагат, че става въпрос за два различни извънземни кораби 


Действащият вулкан Попокатепетъл в Мексико, който изригна неотдавна със стълб от пепел, висок над 3, 5 километра, разтревожи местните жители. 

Възможно е, обаче, интензивното изригване да не е единственото, притеснило близкото село.

Негови обитатели твърдят, че през нощта на 21-ви срещу 22-ри май над вулкана мексиканците са забелязали два огромни, сияещи обекта, единият от които бил значително по-ярък от другия. Те се движели един към друг и едвам не се сблъскали, поне така описват ситуацията местните жители, наблюдавали странното явление.

След това светещите обекти се разлетели в различни страни.  За щастие, един от очевидците е успял да запечата това рядко явление на видео.  Някои от световните уфолози предполагат, че става въпрос за два различни извънземни кораби, които дори може да са принадлежали към представителите на две различни цивилизации, пише Блиц.

Те не изключват, че двете раси извънземни са се заинтересували във въпросната нощ от активността на знаменития мексикански вулкан и решили, по някаква причина, да съберат данни за случващото се.  Уфолозите развиват и друга теория за това, че на видеото се виждат енергийни материи, напуснали същата нощ местността около Попокатепетъл. 

Местните жители твърдят, че това не е първият път, в който виждат странни обекти над вулкана, те обясняват това с божествени създания, които се спускат над земята. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби