Те живеят там, където не стъпва човешки крак. Бдят над човечеството и ни пазят от самите нас!

loading...

Антарктика е студен и недостъпен континент. Почти никой не е сигурен за тайните му. Само понякога, учените успяват да вдигнат завесата на тайнствеността и да погледнат под ледения шелф.

loading...

Въпреки това, не само учените са представили своите теории за трудно достъпния континент. Някои конспиративни теоретици са убедени, че Антарктика е обитавана и именно нейното „местно население” не позволява да се изследва континента.

Също така се вярва, че съществуват „пазители на Атлантида“, които следят внимателно поведението на човечеството на планетата и в подходящ момент коригират ситуацията, която е изляза извън контрол, пише Hidden truth.

Наскоро Disclose потвърди информацията, че Антарктика е обитаема и има тайнствени същества живеещи там, които предпазват човечеството и нашата планета. Също така, мисията на „пазителите на Антарктида“ е да защитят тайните на човешката раса и да попречат на хората да напуснат Земята.

Някои уфолози са убедени, че леденият континент е чужда база. Различни находки засилват тяхната увереност. Снимките на покритата със сняг повърхност на континента разкриват върховете на няколко сгради, които по форма са явно наподобяващи пирамидите на Египет. Според експертите, това откритие е пряко доказателство за обитаемостта на Антарктика в древни времена.

Планирано е изпращане на група учени от САЩ и Европа до антарктическите пирамиди, но експедицията така и не се провежда по необявени причини. Трябва да се отбележи, че за първи път, за тайнствените пирамидални сгради на континента започна да се говори преди 4 години.

Служители от големите държави в света са посетили територията на Южния полюс. На тайнствения континент е подписан Междуправителственият договор, че за 35 години напред, териториите на Антарктика са затворени за посещения от частни кораби и други, неправителствени експедиции.

Проучването на покрития със сняг континент е възможно само с разрешение на една от страните, подписали официалното споразумение. От влиятелните обществени фигури, участвали в тази среща в Антарктика, са бившият американски президент Барак Обама (Barack Obama), Джеймс Клепър (James Clapper), Джон Кери (John Kerry) и руският патриарх Кирил (Кирил Московски).

Според наличните данни от Националната научна фондация на САЩ, най-важните наземни артефакти се съхраняват от „антарктическите пазачи”. Информаторът от фонда многократно е съобщавал за голямо количество злато, което правителството на Съединените щати е доставило на континента с неизвестни цели.

Също така, сред почитателите на теорията за „световна конспирация“ има мнение, че държавните глави отдавна са наясно с това, което се случва на Антарктика, но внимателно прикриват тази информация.

През 2016 г., прочутото издание на УикиЛийкс (WikiLeaks) публикува около двадесет снимки на странни светлинни фрагменти на повърхността на Антарктика, които създадоха още един „порив“ около слабо изучения континент.

Снимките ясно показват области, които блестят под снега и леда. Подобни образи също потвърждават реалността на теорията за съществуването на живот на Антарктика, или по-скоро в нейните дълбини.

Фактът, че от дълго време „пазителите на Атлантида” съществуват в покритите с лед територии, се опитва да бъде доказан и от руски виртуален уфолог. Изследвайки снимките на заснежените планини на континента с помощта на Google Earth, човекът успява да види извънземен кораб, който се е разбил преди няколкостотин или може би хиляди години.

Потребителят предполага, че никой не е виждал кораба преди, тъй като е покрит с дебел слой сняг. В момента, поради глобалното затопляне, снежната покривка на Антарктида активно се размразява и извънземният апарат се появява на повърхността.

По-рано, друг виртуален уфолог открил странно оформен обект в планински район на Антарктика. Очертанията на обекта приличали на общоприетите параметри на НЛО. Други почитатели на извънземните предполагат, че това може да е входът към обитаемата вътрешност на континента.

От исторически източници е известно, че Хитлер и Третият Райх се интересували активно от земите на Антарктида. Има доказателства, че германски експерти, през 1939 г., открили нещо на континента, което е ясно указание за обитаемостта на континента. Изследователите са научили, че под леда има неизследвани топли кухини, в които вероятно има разумен живот.

След края на Втората световна война, някои дори предполагат, че Третият Райх все още съществува и се свързва със своите „настойниците” за по-нататъшно сътрудничество, както и създаването на тяхна база на територията на Южния полюс. Имало е и мнение, че именно там, германците са извършили създаването и тестването на самолети от плосък тип.

Има и по-ранни доказателства, че Антарктика е била обитавана в древността. Съществува карта на адмирал Пири Реис, която е на повече от петстотин години. На нея е изобразена територията, която е покрита с растителност и е обитавана. Историците предполагат, че нашите предци са посещавали континента повече от веднъж.

Специалистите, интересуващи се от тайнствения континент Атлантида, предполагат, че съвременният континент и Южен полюс са само част от изчезналия континент. Изследователите смятат, че е вероятно „пазителите на Антарктида” да са потомци на изгубената цивилизация на атлантите, които са живели на Атлантида.

Не е известно със сигурност, дали Антарктика е обитавана или е просто още една въображаема теория, а може би, това са надеждите на учените. Възможно е в близко бъдеще тайнственият континент да покаже на човечеството тайните си, защитени до този момент.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби