Скандал! Валери Симеонов избухна в ефир и направи немислимото

loading...

 

"Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, какво да кажем за Пентагона? Това са неизбежни актове на намеса. Нивото на компютърните специалисти и софтуера се подобрява постоянно. Това се приема като една игра". Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов във връзка с хакерската атака към НАП, пише блиц.

"Какво като се знае ЕГН-то на някого, това е претоплена манджа", заяви Симеонов, като си изрецитира в ефир единния граждански номер.  "Какво ще ми вземат, цървулите? Какво секретно има в ЕГН-то", попита лидерът на НФСБ.

Същевременно Симеонов обвини ГЕРБ, че много бързали с последните промени в Изборния кодекс от тази зима и заради това се стигнало до казуса с машинното гласуване "ГЕРБ носи вина, че в хаоса на 15-часовите дебати допусна промяна в последния момент, за която не бяхме убедени и сюрпризирани. Това беше много прибързана промяна на коляно, която беше безсмислена. 

Сега ГЕРБ дава назад, отчитайки риска от машинното гласуване. Добре е да ни делите. Не ми харесва това, че Борисов се бърка в работата на парламента. 

"Сидеров не идва две години на работа, вчера пак го нямаше. Това е единствената причина той да бъде освободен от поста шеф на ПГ на "Обединени патриоти". Тук е чисто делови въпросът", подчерта Валери Симеонов.  

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби