БСП избухна: Кой е регистрирал каруцата-убиец, погубила млад живот

loading...

 

Кой е допуснал регистрацията на каруцата-убиец без светлоотразители  в община Казанлък? Това питат от БСП кмета Галина Стоянова. Късно снощи в района на с. Търничене в тежка катастрофа между автомобил и каруца умира млад човек, пише новини.бг.

,,За по-малко от година това е вторият фатален инцидент в района. Първият, в който  загинаха двама млади, провокира гражданско недоволство и подписки срещу безконтролното движение на каруци по пътищата.  В последвалите дебати настоявахме за промяна на Наредбата с оглед строг контрол, отговорност, ред  и сигурност по пътищата'', каза общинският съветник от левицата Моника Динева, която внесе ново питането до кмета днес.

На последното заседание на местния парламент през м. юни Динева очакваше кметът да отговори за предприетите мерки за осъществяването на контрол по спазването на Наредба №30 за движение на превозните средства, но ГЕРБ провалиха кворума и ''спасиха'' Галина Стоянова от отговори на питанията на БСП на сесията.

,,Нашите въпроси са от приемните, от срещите ни с граждани, ние се обръщаме към местната власт от името на казанлъчани. Каруците са сериозен проблем и управляващите трябва да го разрешат'', категорична е Динева.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби