Изтръпнахме! Изплува черната тайна на сина на Джуджи! Ще ви настръхне косата!

loading...

Синът на Джуджи на косъм от смъртта след нещастна любов

Синът на Деляна Маринова – Джуджи неотдавна бил на косъм от смъртта. Младежът Константин, който от няколко години е пленен от щерката на водещата на „На кафе“ Гала – Мари, посегнал на живота си заради любовна драма.

Преди да се залюби с настоящата си приятелка, с която са израснали заедно покрай майките си, но от деца се имали само са другарчета, зетят на Гала имал друга връзка. Внезапната раздяла обаче съкрушила сина на Деляна Маринова – Джуджи. В момент на умопомрачение и тежка депресия момчето се метнало от 6-тия етаж на жилищна кооперация, пише „Ретро“.

Наследникът на Джуджи, макар отдавна прескочил пубертета, проявил нестабилна психика, когато ненадейно се оказал измамен от най-близкия човек след майка си. Тини, както Диляна го нарича галено, изживявал приказно красива любов с приятелката си. Девойката се ползвала с добро реноме пред родителката на гаджето си.

Измяната дошла като гръм от ясно небе за сина на Джуджи, който наричал девойката „моята голяма любов“. Константин дори споделял няколко пъти с майка си, че има планове да създаде свое семейство с нея. Дори и с цената на живота си той полетял от жилищната сграда след предателството.

„Мисълта, че губиш детето си, сама по себе си е смъртоносна. Аз обаче съм щастливка, защото синът ми оцеля след падане от 6-тия етаж. Чудо! Лекарите не можеха да повярват, когато го прегледаха и установиха само натрошени кости в таза и в петата“, разкрива детайли от кошмарния инцидент Деляна Маринова – Джуджи.

Синът на Джуджи с опит за самоубийство след нещастна любов сн. ХотАрена

Константин извадил невиждан късмет и бързо прескочил трапа. От дупката го измъкнала именно дъщерята на Гала – Мари. Двамата вече делят един покрив. Зетят на Гала се занимава с музика, а дъщеря й е тръгнала по нейните стъпки, следвайки журналистика, предават от hotarena.net.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби