Куриозно! Лош късмет застигна крадец на кетчуп

loading...

 

Нападнат от угризения крадец на бутилка кетчуп от ресторант в Ню Джърси, САЩ, се е разкаял за деянието си и е възстановил задигнатото в двоен размер, придружавайки го с писмо, в което изразява разкаянието си, съобщи БТА, цитирайки ЮПИ.

Затваряйки заведението си в Лейси Тауншип, Ню Джърси, мениджърът му, чието име не се съобщава, е намерил кафява торба в близост до входа, съдържаща две бутилки кетчуп и анонимно писмо.

В писмото, споделено от управителя във Фейсбук, авторът признава, че е задигнал бутилка кетчуп, докато е вечерял в ресторанта.

"Това е най-лошото нещо, което съм правил. Деянието ми донесе лош късмет - часове след кражбата автомобилът ми беше ударен от друго возило. Надявам се, че лошият късмет ще си отиде, ако заменя откраднатата бутилка кетчуп с нови две. Още веднъж се извинявам, ако съм Ви причинил неудобство по същия начин, по който животът го причини на мен", пише разкаялият се крадец.

Мениджърът на ресторанта е дал опрощението си на анонимния обирджия. По думите му персоналът на заведението дори не е забелязал, че липсва бутилка кетчуп.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби