За това изглежда толкова зле! Черна диагноза за Ники Илиев! Страшната болест го сполетя

loading...

Снимка: ХотАрена

Родният с*кссимвол има сериозен проблем, кожно заболяване е на път да го обезобрази

Ники Илиев, който от доста време прикрива сериозно кожно заболяване е заплашен болестта му съвсем да го обезобрази.

Режисьорът е диагностициран с витилиго. Белите петна, които имаше по ръцете са тръгнали и по лицето на красавеца. От последните му изяви пред публика се вижда, че под наболата му брада кожата му е започнала да си губи пигмента. Именно заради това ексманекенът ходи без да се бръсне гладко.Ники Илиев разчита окосмяванетро му да скрие пораженията от болестта. Но се оказва, че и космите започвали да растат обезцветени. Изобщо проблемът му няма как да остане незабелязан.

Това се оказва голяма драма за актьора, който от както се е родил минава за първи красавец. За никога не е тайна, че Ники действа като магнит за жените. Но остава въпросът „До кога?”. Не е тайна, че хора с петна по лицето не са привлекателни за никого. Някои се питат ако съвсем погрознее няма ли да се съсипе кариерата му?

Говори се, че филмите, които прави не са кой знае какво, макар да има награди от фестивали.

Още през миналия декември сам Ники Илиев призна за заболяването си и обясни, че не е толкова тежко, пише „Уикенд“. И ето, че само месеци след това безцветните петна лъснаха и по лицето му. Макара да не е животозасташаващо витилигото може да отключи комплекс за малоценност.

Най-интересното в случая е, че майката на режисьора Мирослва Кадурина е професорка по дерматология. Преди няколко години тя направи фурор като се опита да лекува витилиго с лазер. Но явно знанията й са безсилни пред заболяването на сина й.

Говори се, че секссимволът се сдобил с витилигото заради силен стрес. Новите петна по лицето му се появили докато работел по последния си филм „Завръщане”, предават от ХотАрена.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби