ИЗБРА ГРЕШНАТА КАКА! Софка закопа Гринго с най-бруталния удар под кръста!

loading...

Софи Маринова подава сигнал в прокуратурата за тормоз от страна на Гринго

Ромската перла Софи Маринова може да прати обратно в затвора вече бившия си съпруг Тодор Давидов-Гринго – разкрива сензационно „Уикенд“.

Фолкзвездата подготвя сигнал до прокуратурата, че е тормозена и дори заплашвана със смърт от мургавия насилник, с когото се раздели само преди месец – отбелязва изданието.

Още преди седмица Софи Маринова се е срещнала със столичен адвокат, за да търси съвет и съдействие от него как да процедира с Гринго.
„Той ме заплашва със смърт по телефона, казва, че ще даде 100 лева на някой да ми лисне киселина. Идва с 20 мутри по мои участия да ми прави проблеми, тормози и сина ми Лоренцо“ – жалвала се пред юриста Софка.

Засега обаче Софи Маринова се колебае да пусне ли официално жалбата до прокуратурата срещу Гринго, тъй като нейният сигнал автоматично ще прати айтоския мачо обратно в затвора. Той е с пробационна присъда с 3-годишен изпитателен срок за рекет над бизнесмен.

Софи Маринова и Гринго бяха женени само за 2 месеца

Според приетите наскоро промени в НК Гринго е застрашен със затвор от 3 до 7 години за това, че е възбудил основателен страх за живота и здравето на доскорошната си съпруга Софи Маринова и нейните близки.
В своя защита Гринго твърди, че не е удрял Софка и няма вина за счупването на ръката й. Той е убеден, че пак ще се събере с ромската звезда и проблемите им ще останат в миналото. Засега обаче те са в настоящето…

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби