Вижте своя хороскоп за днес 29-ти август! От БРАДВА.БГ ти пожелаваме хубав ден

loading...

 

Овен

Време за промени започва при вас. Нещата в живота ви сякаш започват да губят опора, а това може силно да ви стресира. Не забравяйте, че сега е лято и време за забавления, просто релаксирайте, може би това ще ви помогне да се справите с промените.
    
Телец

По-добре не изкушавайте съдбата с прекалени желания. Ще ви доставят удоволствие куп неща, които до момента не сте правили. Просто избягайте от скуката. Е, първо си изпълнете задълженията.
    
Близнаци

Желанието да избягате от своите вътрешни проблеми може да стане причина за появата на нови страхове. Защото не погледнете онова, което ви притеснява и просто не го видите по нов начин. Променете отношението си към проблемите, за да ги накарате да се трансформират в жизнен опит.
    
Рак

Ще се чувствате в добра форма, но все пак с малко повече отговорности. Опитайте да правите нещата както трябва, без да влагате прекалено много емоции. Понякога е хубаво просто да следвате правилата.
    
Лъв

Днес е хубаво да приключите с нещата, които сте отлагали цяла седмица. В краен случай може да ги прехвърлите на някой друг, но в никакъв случай не ги отлагайте още.
    
Дева

Денят е с доста богат диапазон от случки и настроения. Нищо чудно да решат да ви направят изненада, която може да е ви зарадва особено. Утешете се поне, че е в резултат на мили чувства.
    
Везни

Добре е да озаптите малко чувствата си. Не им позволявайте да ви ръководят, особено по служебните въпроси. Трябва и да сте по-дискретни относно плановете си.
    
Скорпион

Денят е доста сложен и напрегнат. Склонни сте да реагирате импулсивно, а добре знаете, че това винаги има последици. Трудно ще намирате баланса между желаното и рационалното, но поне направете опит да го намерите.
    
Стрелец

Хубав ден, но хич няма да ви е до работа. Но в името на справедливостта и доброто си име, ще решите да свършите задълженията си както трябва. И много ще ви бива да давате съвети, ама не се натрапвайте.
    
Козирог

По-добре не изкушавайте съдбата с прекалени желания. Ще ви доставят удоволствие куп неща, които до момента не сте правили. Просто избягайте от скуката. Е, първо си изпълнете задълженията.
    
Водолей

Не може да се Днес ще се чувствате страхотно и дори случайните подмятания на някои хора няма да успеят да ви разстроят. Хубав ден за купони и партита, а ако сте край морето, направо за фиеста. В това настроение и любовта ще ви се усмихне доста широко.
    
Риби

Малко нервни ще се чувствате днес, но го отдайте на времето. Подходящ момент да разчистите ненужните вещи и да сложите ред в нещата си. Бъдете по-пестеливи.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби