Какво се случва! Горящо НЛО предизвика тотален смут в населението!

loading...

В мрежата бяха разпространени видеозаписи, заснети в небето над Кримския полуостров, съобщава "Карч.ком". Шашнатите очевидци наблюдавали как във въздуха се появяват и "висят" светещи обекти, от които, по думите на свидетел, се е откъснало горящо парче.

"Край Керч в нощното небе видяхме странен обект, от който се отлепи горяща част и падна на земята", разказва очевидецът.

Мигащите странни "топки" ту се раздалечават, ту се събират отново, оставяйки наблюдаващите земляни в пълно недоумение. Някои потребители в мрежата предполагат, че това са НЛО - космически кораби, дошли да ни "навестят". За необичайното явление пише и "Дейли Стар".

"Този светещ обект наподобява триъгълник. До него има още два светещи обекта. Всичко става съвършено безшумно на фона на небето при залез", коментира друг свидетел.

Скептиците обаче не бързат да признават НЛО и смятат, че светещите обекти са дронове, ракети или секретни учения, пише Пик. 

"Това са учения от Опук. Така е всяка година през август... И НЛО има, но то съвсем не прилича на това", отбелязва скептик.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби