Вдовицата на Чочо Попьорданов неузнаваема (СНИМКА)

loading...

Съпругата на покойния Чочо Попйорданов е сменила драстично визията си. Освен че отново е отслабнала, Даниела Мирчева е боядисала косата си в цвят от русата гама.

Новата си прическа тя показа за пръв път по време на пътуването си до Париж. За френската столица голямата любов на актьора замина заедно с тяхната осиновена дъщеричка Катя, сестра си Албена, племенника си, както и младата артистка Василена Винченцо. Освен че всички вкупом обиколиха знаковите за Града на любовта забележителности, Даниела сбъднала и една от най-големите мечти на дъщеричката си – да посетят заедно най-мащабния увеселителен парк в света „Дисниленд“. Напук на адските жеги в Париж, компанията си изкарвала супер, а Катето била на върха на щастието. От снимките се вижда, че наследничката на Чочо Попйорданов е вече много пораснала чаровна малка дама. Приликата ѝ с Чочо във всички отношения била поразителна, коментират близки до семейството. Не е тайна, че наследничката на актьора вече направи първите си стъпки в театъра, естествено, в постановката „Хъшове“, където Чочо играеше.

„Мислех си, че никога няма да мога да гледам повече „Хъшове“, но сега, когато Катето играе, успях. И винаги плача - тя се научи да се покланя и когато започне да се покланя, аз започвам да плача“, споделя Даниела. „Връзката между тях е много силна, детето много прилича на него - емоционално, по мимики. Дори и външно прилича на Чочо - по очите, име леки трапчинки също като него, косата е същата“, разкри вдовицата на актьора и признава, че когато малката Катя за пръв път отишла в Народния театър, влязла директно в гримьорната на Чочо, без никой да ѝ е казвал. „От самото начало, още като я видяхме, неговата реакция ми подсказа, че двамата ще имат силна връзка“, споделя Даниела, която отглежда дъщеричката си напълно сама.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби