Хороскоп за утре, 12 септември-ВЕЗНИ Пълен успех, ДЕВА Силен късмет

loading...

Четвъртък е отличен ден за реална реализация на намислените цели. Бъдете по-активни за да постигнете по-трайни и стабилни резултати.

Не се въвличайте в спорове за да избегнете излишното напрежение.

ОВЕН
Реализиране на лични и делови цели
Денят е удачен за водене на преговори и сключване на договори. Благоприятен ден, който гарантира реализацията на личните ви цели, както и тези от делово естество. Неприятностите през деня засягат взаимоотношенията с околните в службата или извън нея. Възниква напрежение, което ще породи остри нападки, а последните ще прераснат в мощен скандал. 

ТЕЛЕЦ
 Действайте по-активно
Ще впечатлявате всички с добре свършената си работа. Малко по-активни следва да са Телците през този ден. Усилията, които прилагате за осъществяването на целите не са достатъчни, а като прибавим и нестабилните обстоятелства в сферите на вашите ангажименти, успехът наистина може да се окаже недостижим. Избягвайте старателно конфликтите! Денят е много добър за постижения в материален план.

БЛИЗНАЦИ
Не затъвайте в спорове
Не се колебайте да рискувате, ако резултатите, които преследвате го изискват. Имате нужният потенциал и ще се справите със задачите, които си поставяте. Постиженията от делово и финансово естество не липсват за Близнаците през този ден, но четвъртък е слабо ефективен. Очертават се много ненужни спорове, които определено ще „разкъсат” деня, вместо да изяснят наличните проблеми. =

РАК
Чудесна реализация
Овладяното ви поведение и разумните изводи, които правите ще се окажат вашия печеливш ход. Раците има на какво да разчитат за реализацията на важните си цели. Четвъртък ще ви зарадва с голям успех, който ще придобиете чрез подкрепата на високостоящи личности. Тук явно става въпрос за вашите делови цели и стремления. Хубави възможности си очертават и за личните ви намерения. 

ЛЪВ
Активни и успешни
С присъщата си находчивост ще включите в екипа си хора, които стояха в периферията на обкръжението ви. Ярко активни за осъществяване на целите си, представителите на Лъв ще демонстрират висока интензивност в четвъртък. По-доволни ще останете от задачите, които ще реализирате в личен план. Успех ще постигнете и в деловите среди, но тук се очертават и неприятности поради избухнали кавги.

ДЕВА
Нерви и силен късмет
Предстои ви приятен и ползотворен работен ден. Четвъртък ще се разгърне почти без промяна от предните шест дни. Налице са фактори, които безспорно го определят като успешен,но ще осъществите постиженията си в условията на силна нервност и повишено вътрешно напрежение. Хубавото е, че късметът ви за реализация е изключително силен. Шансът ви за финансов успех е значителен. 

ВЕЗНИ
Пълен успех
Работата ви днес се развива по заплануваният от вас начин. Везните пък въобще няма да имат никакво основание да се оплачат от липсата на късмет, защото в това отношение четвъртък е твърде щедър към вас. Деловите си цели за деня ще реализирате съвършено. Това всъщност се отнася и за личните. Усилията в една или друга посока ще бъдат надеждно подкрепени. Специално във финансовата сфера трябва много да внимавате. 

СКОРПИОН
Сполука
Бързо ще се освободите от колебанията си и ще направите своя избор в подкрепа на бъдещите си проекти и духовно развитие. С много добри условия за реализация на целите разполагат и Скорпионите през този ден. У някои се забелязва известно недоволство поради забавящото се осъществяване на намеренията, но срокът за тържеството ви е обозрим – по-малко от два месеца. Сполуката ви в четвъртък е сигурна. 

СТРЕЛЕЦ
Постижения и стабилизация
Добре ще е да не разпилявате енергията си днес, а да съумеете правилно да я насочите в конструктивни начинания. Благоприятен ден за постигане на делови успехи, за финансова реализация и за сполучливо осъществяване на лични намерения. Чрез реализираните контакти в обществените среди, ще се разкрие шанс за началото на дългоочаквана промяна. Някой ще ви помогне да стабилизирате позициите си. 

КОЗИРОГ
Добри постижения
Наложете си повече спокойствие и отдих, за да не задълбочите кризата на духа и във взаимоотношенията ви със семейството. Проблемите при Козирозите засягат невъзможността да поемат реализацията на интересуващ ги ангажимент. Сега ще е трудно да осъществите желанието си. Пречките идват от влиятелна личност. Денят ще е благополучен за професионален успех, за финансови постижения и да ефикасни контакти. 

ВОДОЛЕЙ
Ядове, но денят е успешен
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Четвъртък ще е неприятен поради засилени противоречия във взаимоотношенията, но като възможности за успехи в професионално отношение, за успешно провеждане на контакти или преговори, денят ще ви радва със сполука. Ще бъдете разгневени от клюките, които някой разпространява за вас. 

РИБИ 
Пазете се от противници
Любимо присъствие ще ви въздейства позитивно и ще събуди много желания. Този ден се оказва тежък за Рибите. Бъдете нащрек и избягвайте пряк контакт с хората, с които сте в обтегнати отношения. Ще се опитат да действат коварно срещу вас, за да ви навредят при реализиране на целите. Преодолеете ли домогванията им, четвъртък ще ви зарадва с финансова и делова сполука. 

"За Жената"

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби