Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби ще

loading...

Понеделникът ще бъде един наистина прекрасен и плодотворен ден, в който болшинството от зодиите ще имат много ангажименти на главата, които трябва да свършат, но в крайна сметка ще се справят с всичко и то по най-блестящия начин.

Приятни изненади ще има, както и такива, които самите вие ще трябва да подготвите. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще обмисляте свои действия, които ще имат връзка с дете или с млад човек от семейството ви.

Тези ваши действия вероятно ще имат отношение към дела свързани с образование или кариера. Това ще бъде благоприятен ден за работа млади хора. В някои случаи ще ви се наложи да посетите училище или работно място свързано с вашето дете. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, понеделник ще бъде ден, в който ще преживеете изненада свързана с човек, когото познавате. Днес ще сте по емоционални от обикновено и това може да бъде причина за различни сложни ситуации. В понеделник не се страхувайте да вземете важно решение или да направите промяна в начина си на живот. Избягвайте да се товарите с негативни мисли и страхове. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в началото на седмицата ще имате очаквания за развитието на най-различни събития, като някои от тях определено ще ви изненадат с посоката, която ще поемат. Това особено важи за личните ви и семейни отношения. Днес благоприятно влияние върху плановете и ангажиментите ви ще има жена, в случай че сте ангажирани с разрешаването на сложен проблем. Понеделник вещае грижи свързани със здравето на човек до вас. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще имате ангажимент свързан с документи, банка, плащане на битови сметки и други. Ще получите новина свързана с пари, която ще касае лично вас или домашните ви дела. Понеделник ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания и за развитиена личните ви дела. Минали събития не бива да ви товарят със страхове от повторение на една и съща грешка.

"За Жената"

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби