Прегледайте своя уникален хороскоп за днес 4-ти октомври! От БРАДВА.БГ ти желаем невероятен ден

loading...

 

Овен

Днес нещата ще се развиват по-бързо от очакваното и ще се наложи да действате по-експедитивно. Не се притеснявайте, за да не объркате нещо.
    
Телец

Ще се чувствате спокойни и ще ви се иска най-вече да си починете. Хубаво е, ако имате възможност да бъдете повече време навън и то на чист въздух. Разходките ще ви се отразят много добре, а и като поспите повечко ще се почувствате наистина отпочинали.
    
Близнаци

Един наистина хубав ден. Ще се чувствате енергични и готови да се справите с всякакви проблеми, инерцията от вчера още ще ви държи. Успешно може да поизчистите до обяд, а следобед да посветите на неща, които наистина ви носят радост (освен ако почистването не е едно от тях).
    
Рак

Малко разсеяни ще сте днес и ще ви се иска да избягате от всички отговорности. Все пак има неща, които не можете (дори вие) да отхвърлите с лека ръка. Поне подходете творчески към нещата, които правите. И не забравяйте да се усмихвате повече.
    
Лъв

Идеален ден за почивка и развлечения. Ще успеете да се срещнете с хора, които мислят като вас. Сякаш мечтите ви ще станат реалност, само трябва да сте оптимистично настроени и да не подхождате с предубеждение към нещата.
    
Дева

По-скоро работен, отколкото почивен ден. Сигурно са ви се струпали доста неща на главата. Разбира се, вие с лекота ще решите всички проблеми, но дългоочакваната почивка ще се поотложи. Все пак вие можете да превърнете всяка работа във веселие, направете го и днес.
    
Везни

Хубав ден за пътувания и развлечения. Днес ще мислите нашироко и ще действате мащабно. Нищо чудно да получите и нещо наистина огромно (само дано не е празно обещание). За щастие чувство за хумор няма да ви липсва и ще успеете с лекота да приемете всякакви дребни проблеми. Днес настина сте ларж във всяко едно отношение.
    
Скорпион

Днес най-съблазнителният начин да решите даден проблем може да се окаже най-мелодраматичният. Не е разумно да го предпочетете, прекалено дълго ще си спомняте после.
    
Стрелец

Днес на някого ще му е нужна именно вашата помощ. Това може да ви отнеме целия ден, но недейте да отказвате, единствено вие сте в състояние да помогнете.
    
Козирог

Недейте да ускорявате хода на интригите, защото може да ги превърнете от дребна неразбория в един огромен хаос, от който няма измъкване.
    
Водолей

Не може да се Язвителните изказвания на приятелите могат неочаквано да ви пратят в задънена улица и да ви накарат да се чувствате ужасно. Бъдете по-уверени в себе си. И отстоявайте убежденията си.
    
Риби

Макар здравият смисъл да ви говори, че е опасно нещо да се направи, вие така или иначе ще се втурнете през глава, поемайки всеки риск. Поне гледайте да не правите нещо противозаконно или неморално.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби