4 зодии, които ще имат късмет в любовта до края на есента

loading...

Eсента вече е в разгара си, но някои от най-вълнуващите моменти предстоят. Скоро ще посрещнем Хелоуин и вечерта ще бъде магична за някои зодиакални знаци. А и току-що започна сезонът на Скорпионите.

Това са зодии, които кипят от страст, копнеят за сериозни връзки и дълбоки отношения, много лоялни и чувствени са. Така че останалата част на есента ще донесе много приятни и вълнуващи емоции в люобвта на част от зодиите. Вижте кои са късметлиите.

Рак

И вие сами усещате, че има някаква промяна и сякаш най-накрая има раздвижване в любовния ви живот и започва да ви върви. Вече осъзнавате какво харесвате у противоположния пол, какъв партньор си търсите и сте готови да намерите правилния човек за вас. Спирате да губите време с хора, които не ви интересуват и с които няма как да имате сериозна връзка и започвате да цените повече себе си. Уверени сте и няма да се задоволите с малко. Все пак, към края на сезона някой ще привлече вниманието ви. За него ще сте истинска загадка, което ще направи нещата между вас много интересни и вълнуващи. Поддържайте мистерията, но и споделяйте на новия човек.

Скорпион

Това е вашият сезон, Скорпиони, така че не е изненада, че ще имате много късмет. В любовта всичко ще върви като по вода! В добро настроение сте, влюбвате се по-лесно, виждате хората от положителната им страна. Станали сте по-уверени в себе си, което привлича към вас много ухажори. През есента харизмата ви е по-силна отвсякога и грабвате вниманието, където и да отидете. Но вие ще обърнете внимание само на специалните хора, които си струват. Ще се фокусирате над себе си, ще работите по своите идеи, ще държите на своето. И така ще привлечете правилен човек в живота си. Той ще има много позитивно въздействие над вас. Ще ви съдейства и вдъхнови. Ако сте обвързани, ще се фокусирате над връзката си, ще прекарате много време с партньора и ще ви глезят с романтични изненади.

Риби

Рибите ще опознаят себе си и ще разберат какви искат да бъдат до края на есента. Затова се препоръчва, ако сте представител на тази зодия, да релаксирате повече, да се отдадете на страсти и хобита, и да пътувате много. Така ще се чувствате свежи, а и на места сред природата, както и в други страни, може да срещнете някой специален човек. Ще разширите хоризонтите си и ще започнете повече да се доверявате на хората. Ще осъзнаете, че не всеки иска да ви нарани. Новият човек в живота ви ще ви научи на много нови и интересни неща, ще откривате нови места заедно и ще се забавлявате. Ще си направите невероятни спомени заедно, а и винаги ще сте готови за приключения. Обвързаните ще пътуват с половинката и също ще създават спомени.

Телец

За вас, Телци, връзките и любовта ще са основен фокус и най-важното нещо до настъпването на зимата. Самотните представители на знака упорито търсят любовта и са решили, че сега е времето да намерят своя човек. Търсенето скоро ще приключи, защото през ноември в живота им най-после ще се появи подходящ човек. Той ще ги очарова, омагьосва, ще сметнат появата му за истинско чудо! Ще се запознаят като на шега и дори няма да усетят колко бързо се влюбват и как бързо се развива всичко. Тази връзка е точно тази, за която сте мечтали дълго време, това е човекът, който винаги сте чакали. Партньорът ви ще се отнесе много сериозно към вас. Обвързаните ще направят следваща крачка в отношенията си – съвместно съжителство, предложение за брак и т.н.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби