Разгледайте своя невероятен хороскоп за днес 20-ти ноември! От БРАДВА.БГ ти пожелаваме прекрасен ден

loading...

 

Овен

Притеснявайте се до обяд, защото после изобщо няма да ви е до спотаени емоции и скрити чувства (ако изобщо вие разполагате с такива). Следобед ще сте готови да се опълчите на всеки и просто да се забавлявате с реакциите на хората. Е, не прекалявайте с провокациите все пак.
    
Телец

 Вие сте просто щастливци, чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.
    
Близнаци

 Днес може да ви се дойде малко нанагорно, доста неща ще имате за свършване. Не се опитвайте да направите всичко, така или иначе без чужда помощ няма да се справите. Действайте с пестене на силите си.
    
Рак

 Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. В къщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите деня на всички.
    
Лъв

 Отдавна не сте имали толкова приятен и забавен ден. Вие, разбира се може да изпортите всичко с капризи и мрънкане, но имайте предвид, че звездите ви поднасят на тепсия цялото разнообразие, от което се нуждаете.
    
Дева

 Днес няма да ви се работи много много. Може да наближава краят на ноември, но това е един доър повод да се повеселите и дори да помислите къде бихте да сте след още един месец.
    
Везни

 Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, но е добре да приключите с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.
    
Скорпион

 Активен участник сте в движението, дали е от място на място или са някакви сложни мисли, вие си знаете, важното е нещата да се развиват. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че имайте нещо за подходящо под ръка.
    
Стрелец

 Отново са ви налегнали парични грижи, няма начин – сега се плащат сметките.Важното е да знаете,че винаги има друг вариант да набавите пари,пък както казват-Вселената е щедра.
    
Козирог

 Днес е доста сложен ден за вас. Ще трябва да решавате разни неща, които не знаете дали искате или не. Настроението ви е доста смайващо – ту сте като буреносен облак, ту сте като ясно слънце, доста сте трудни за общуване.
    
Водолей

Не може да се Ден, в който чудесата могат да се превърнат в правило, а обикновените неща в чудо. Покрай вас винаги е интересно, но не е лесно. Можете ли да бъдете обикновени поне за малко?
    
Риби

 Не е нужно да се притеснявате, а да действате. Най-тежко е, ако човек се колебае и не е взел решение. Бъдете смели дори за дребни действия. И най-вече - не губете вяра в себе си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби