Вижте своя чудесен хороскоп за днес 27-ми ноември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

 Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, все пак помислете дали ще успеете да ги изпълните. Погледът ви върху живота ще е по-философски и ще ви се стори, че светът изведнъж е станал по-приятен за живеене. А може и да сте прави.
    
Телец

Денят определено е интересен. Най-важното е да не се вземате твърде насериозно и да стеготови да направите нещо различно. Не бъдете твърде консервативни, но и не позволявайте да ви оказват натиск.
    
Близнаци

 Ще ви зарадват с нови и при това необичайни задачи. Не роптайте, от навременно им изпълнение зависи мнението на началника ви за вас. Ще имате достатъчно сили да се справите и с най-сериозните задачи, при това сами и в срок.
    
Рак

 Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички излишни и дразнещи ангажименти. Направете го, че да започнете декември на чисто и отначало.
    
Лъв

Днес ще трябва да балансирате между собствените си желания и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, но все пак се наложи да се съобразите и с чуждото мнение, не се дразнете заради това, може би и другите имат право.
    
Дева

 Очакват ви сума неща за вършене. Намалете малко темпото, разпределете силите си. Пък и нещата могат да се вършат с настроение. И естествено с помощници.
    
Везни

Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с творческа дейност днес ще сте по-продуктивни от обичайното, стига да не ви домързява.
    
Скорпион

 Ще сте загрижени главно за семейните си дела. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, но това няма да помогне на по-бързия развой на събитията, така че карайте по-спокойно.
    
Стрелец

 До ранния следобед ще имате доста ангажименти, които вероятно ще са ви приятни. Денят е много подходящ за приятелски срещи и обмен на информация. Вечерта ще ви се иска да посветите на дома си и да го направите по-приятен и уютен.
    
Козирог

 Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа.Нали знаете - първо плана, после действието.
    
Водолей

Не може да се Разсеяността не е порок, но все пак не забравяйте, че никой не може да направи за вас онова, което трябва да направите сами за себе си. Не прехвърляйте отговорността за собствения си живот на други.
    
Риби

 Днес ще сте особено чувствителни към всичко, което става около вас. Не се впечатлявайте твърде от думите на хората, защото днес и без друго не са много сериозни. Денят е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби