Прегледайте своя чудесен хороскоп за днес 28-ми ноември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

Едното Светило ви поощрява, разширява хоризонта ви, зарежда ви с оптимизъм, дърпа ви напред, изпраща ви към нови земи и полета. Другото светило ви кара да се чувствате объркани, малко ограничени, стегнати. Комбинацията би могла да е изключително успешна. Чувствайте целите си, обмисляйте чувствата си, едното ще е коректив на другото. Сфетофарите светят зелено пред вас, движете се с правилната скорост.
    
Телец

 Имате нужда от силен партньор (в личния, а и в обществения живот). Само, когато сте екип, правите чудеса, взаимно усилвате качествата и енергията си. Може да имате чувството, че изпадате в зависимост, но ако го нямаше партньорът ви, нямаше да имате стимул.
    
Близнаци

 Денят може да бъде приятен за вас, ако не вложите цялата си енергия в работата си, оставете си малко и за в къщи и внимавайте да не се нараните на някой остър ръб. Очаквайте приятни изненади от приятели.
    
Рак

 Изявата - трансформираща се, любовта надалече, чувствата и те. Май е време да си направите една кратка екскурзия. Ако не се получава на живо, може по Интернет да е, или пък с някой хубав филм. Идеи имате, пристъпете към реализацията.
    
Лъв

 Може да усещате някаква липса, която дори ви е трудно да дефинирате. Ден за вътрешна трансформация и пречистване. Хубаво е, ако ви е възможно и не много трудно да направите един разтоварващ ден.
    
Дева

Вътрешния хлад епросто защитна реакция, вие сте толкова чувствителни и раними, че понякога е нужно да се изолирате. Сякаш сте тръгнали срещу вятъра. Време е да се простите с призраците на миналото. То е там, където е, живейте сега и бъдете щастливи. Вие заслужавате да вървите напред с гордо вдигнато лице. Ден за вътрешни избори.
    
Везни

 Ще сте готови на крайни действия в името на някаква своя цел. Опитайте да спрете и да почувствате нещата, болезнената реакция на околните. Днес е важно да намерите у себе си съчувствие и емпатия. И определено не е ден за водни спортове, ако сте решили да преплувате сутрешно няколко дължини.
    
Скорпион

 Днес ще изпитвате неустоимо желание да бъдетепърви, да се докажете. Успокойте се, изпозлвайте тази невероятна енергия за по-ползотворни действия. Защо в важно да бъдете първи, не е ли по-важно просто да бъдете, да можете? Конкуренцията е важно, но любовта е доста по-важна.
    
Стрелец

 Дали не ви е обхванал синдромът на Спасителя. Готови сте да действате, за да спасите другите. Дали по този начин не спасявате сами себе си? Днес е важно да обърнете внимание на дома си, да отдадете почит и уважение на по-възрастните и ... просто да се отпуснете и да помълчите малко.
    
Козирог

Днес сте готови да се сражавате за свобода и независимост, но най-вече за своята собствена. А всъщност кой ви я е отнел, не сте ли самите вие собствените си надзиратели? Ден за размисъл над въпросите за свободата, в неформална обстановка - още по-добре.
    
Водолей

Не може да се Не позволявайте друг да ви отнема силата. Бъдете себе си, действайте, излезте напред, представете се. Имате солидна подкрепа, имате самоувереност, здрава почва под краката си, може би само финансовата стабилност все още градите. Просто отпуснете гласа си, покажете чара си и светът просто ще ви аплодира.
    
Риби

Вие искате най-доброто и знаете отлично какво да направите, за да го получите. Едва ли има сила, което да ви спре. Малко повече самонадеяност, вътрешна увереност и сте забъркали неустоимата смес, която ще ви изкачи на върха. А върхът е вашето естествено място, нали?

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби