Вижте своя невероятен хороскоп за днес 4-ти декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

 Няма нужда да демонстрирате недостатъците си като преимущества, това само ще Ви навреди. Въздържайте се от критики днес, особено към онези, които не го заслужават. Бъдете малко по-дипломатични все пак.
    
Телец

 Променливо ще е настроението ви днес и леко капризно, някак необичайно за вас. Трудно ще започвате нови неща, макар да ви се иска и всяко нещо, различно от това, което ви е познато, ще ви стресира. Може би няма нужда да бързате, следвайте собственото си темпо, без чувство за вина.
    
Близнаци

Ден, в който трябва да си дадете сметка доколко изпълнявате обещанията си. Степента ви на влияние зависи в голяма степен и от този факт. Не го пренебрегвайте с лека ръка.
    
Рак Малко по-емоционални от допустимото ще сте днес, а това няма да Ви помогне особено, най-вече в работата. Опитайте се да сте по-сдържани и да не прекарвате всичко през призмата на собствените си чувства.
    
Лъв

По-добре се опитайте да не привличате ненужно внимание върху себе си. По-важно е да направите онова, което сте си наумили, вместо да парадирате.
    
Дева

 Недоразумeнията с околните днес ще Ви вгорчат деня. Май трябва да преразгледате ценностната си система и най-вече начина, по който се изразявате. Грешката не винаги е в околните, както се сещате.
    
Везни

 Не забравяйте, че успехът Ви е в пряка зависимост от усилията, които полагате. Не се разсейвайте с празни приказки и дребнави заяждания, действайте по план, че време няма, ей я годината свършва.
    
Скорпион

 Отношението Ви към околните е меко казано неприемливо, така че не се изненадвайте, ако се стигне до конфликти. Май понякога се налага да се правят и компромиси.
    
Стрелец

С малко усилия и повече чар ще успеете да постигнете желаната цел. Само не го правете твърде демонстративно, че да не си спечелите врагове. Дискретно и с такт, но без да се отказвате.
    
Козирог

Не се старайте днес да преизпълните задачите си. Това, което правите е повече от достатъчно и не остава незабелязано. Просто следвайте програмата си и правете каквото и както трябва, пък да става каквото ще.
    
Водолей

Не може да се Ще трябва да свиквате със сложната роля на лидер. Хич не Ви е лесно, но няма начин. Можете да се справите, така че не се опитвайте да се измъкнете.
    
Риби

 Ще Ви се иска да се откъснете от задълженията си и да си помечтаете на спокойствие. За жалост трудно ще Ви се отдаде да го направите, така че просто бъдете по-внимателни и се разсейвайте по-малко.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби