Вижте своя чудесен хороскоп за днес 5-ти декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

 Преди обяд ще Ви е трудно да се концентрирате, но следобед ще сте като навита пружина. Ще се почувствате бодри, изпълнени със сила и готови да покорите целия свят с идеите си. Ами, просто не се отказвайте, а действайте и няма да съжалявате.

Телец

 Ще зависите от благоволението на други хора, което може силно да Ви изнерви. Не разчитайте много на подкрепа от страна на шефа. И днес най-добре не си правете големи планове, защото сте се окажат сметки без кръчмар.

Близнаци

src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

 Много внимавайте пред кого какво говорите, защото думите Ви ще бъдат използвани по не най-добрия начин. Не позволявайте ласкателствата да променят мнението по дадени въпроси.

Рак

 Ще сте доста активни, особено ако става въпрос за материализация на идеите Ви. Доста импулсивно ще харчите пари, нещо нехарактерно за Вас. Бъдете внимателни с непознати, може да се опитат да Ви заблудят и дори да Ви измамят.

Лъв

 Не се опитвайте да залъжете емоционалната си несигурност, като пазарувате лудешки. И не давайте пари назаем на малко познати особи, защото може завинаги да се разделите с тях. Изобщо - днес внимавайте с парите.

Дева

 Ще сте магнетични и неустоими, но не злоупотребявайте с този факт, че после да Ви е мирна главата. Добър ден да спечелите пари, но може да загубите приятели по този случай, така че определете си приоритетите.

Везни

 И Вас ви е обхванало едно съзерцателно настроение, чак не може да Ви познае човек. Я се стегнете малко. Има толкова много работа за вършене, че няма време за съзерцание.

Скорпион

 Май трябва да си направите равносметка за нещата, които сте направили през изтичащата година. Има доста работи, които ще Ви накарат да се замислите и да преразгледате поведението си. Не отлагайте.

Стрелец

 Каквото и да правите, не прекалявайте. Трудно е за широка душа като Вас да спазва увереност, но все пак, опитайте се да сте по-събрани, особено в изказванията си.

Козирог

 Идеален ден да разчистите нещата, които ви пречат и в пряк, и в преносен смисъл. Може да е малко болезнено с някои неща, но пък облекчението след това ще ви изпълни със съвсем нови емоции.

Водолей

Не може да се Трудно ще успявате да контролирате емоциите си днес, а те хич няма да са малко.Стремежът Ви към независимост може да ви изиграе лоша шега. В никакъв случай не преценявайте нещата под напора на чувствата.

Риби

 Каквото и да Ви кажат днес ще го приемате като упрек и ще избухвате твърде често. Успокойте се, Вие принципно сте сдържани, но днес какво Ви става. Май работата Ви идва в повече.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби