Вижте своя чудесен хороскоп за днес 9-ти декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

 Един чудесен ден за вас. Дори ще си помечтаете и това ще ви накара да повярвате, че нещата могат да станат по-добри. Целете се на високо и не се отказвайте от целите си.
    
Телец

 Днес не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие. Нищо ново и непознато днес няма да ви донесе желания успех.
    
Близнаци

 Днес направо може да ви удави в сълзите си човек, роден под воден знак. Така че познатите Риби, Раци и Скорпиони ги заобикаляйте отдалеч, освен ако си нямате екипировка.
    
Рак

Днес ще се чувствате доста добре. Действайте по-енергично и по възможност излезте някъде навън. Имате нужда от по-близък контакт с природата. Хубав ден за пътувания и срещи с хора, дошли от далечни страни.
    
Лъв

 Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате, когато нещо не се получи според вашите очаквания, не се отказвайте лесно от намеренията си, проявете повече постоянство.
    
Дева

Днешният ден посветете на дома и семейството си доколкото това е възможно. Не правете крупни покупки, ще се окажат неуспешни, следвайте инстинкта си за това кое е ценно и кое не.
    
Везни

 Не се подлагайте на натоварвания - както физически, така и емоционални. Сметката за това съмнително удоволствие може да се окаже твърде висока.
    
Скорпион

 Правете неща, които ви успокояват и ви дават усещане за умиротворение. Похарчете пари, за да направите дома си уютен. Дребни спорове в семейстовото може да помрачат настроението ви. Не се обиждайте от дреболии.
    
Стрелец

 Ограничете действията си до неща, които са ви познати и добре известни и практически е можете да карате на автопилот. Не си струва да се хабите в напразни усилия за нещо неизвестно.
    
Козирог

 Споделете с хората около вас, нещата които обичате.И да не прекалявате с грижите си, имате нужда от малко лична свобода и време да се вслушате в себе си.
    
Водолей

Не може да се Недейте да оригиналничите излишно. Повечето хора ще са с махмурлук от снощните изпълнения-за някои студенстки, за други просто вълнения. Пригответе бирата и кротко утешавайте пострадалите.
    
Риби

 Може да се наложи да довършите някои неща останали недовършени цяла година. Важно е да не се разпилявате и да следвате докрай целта си, няма да съжалявате като видите резултата.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби