Вижте своя чудесен хороскоп за днес 13-ти декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

Днес може да възникнат неприятни ситуации, свързани по един или друг начин с парите, които вчера сте имали, а днес са се изпарили. Подходете нестандартно и измислете начин за справяне и без пари, винаги има и такъв и той обикновено е много забавен.
    
Телец

 Дори най-незначителната според вас лъжа може да има неприятни последици. По-добре кажете истината и си понесете последствията, че иначе ще стане още по-лошо.
    
Близнаци

 Днес се опитайте да сте максимално активни. Така хем ще заработите нещо допълнително, хем ще се почувствате доста добре - полезни и удовлетворени. И не се концентрирайте прекалено върху външността си, бъдете по-умерено красиви ,)
    
Рак

 Ден на искрени обещания. Внимавайте, бъдете реалисти, не всичко, което обещавате, можете да изпълните. Май подхождате твърде несериозно към сериозните неща, а това обикновено има сериозни последствия.
    
Лъв

 Не се задълбавайте детайлите, защото това освен загуба на време, ви кара да губите представа за общия план на нещата. Не се преуморявайте и бъдете много внимателни при работа с електрически уреди.
    
Дева

 Най-уютно ще се чувствате у дома днес в компанията на приятели. Значи решението е просто - организирате едно предколедно парти,хем и нуждата ви да слагате ред в нещата ще бъде удовлетворена.
    
Везни

 Умът ви ще щрака на още по-бързи обороти, но защо ли това ще ви обърква още повече. Прекалено много зависите от чуждото мнение, а това ви прави уязвими. Не се поддавайте на манипулации.
    
Скорпион

 Подходящ ден да сложите ред в личния си живот, доста неща сте пообъркали напоследък май. Всичко ще е съпроводено с не особено приятни разговори относно моралните ценности, но каквото сте си надробили, това ще сърбате.
    
Стрелец

Трябва да се потрудите повече,за да бъдете себе си.В стремежа си да ви харесат, забравяте кои сте и следвате чужди правила. Време е да си създадете свои.
    
Козирог

 От вас просто ще бликат свежи идеи. Ентусиазмът ви е похвален. Ами използвайте го за похвални неща. Сега, в навечерието на Коледа има много възможности да направите неща, с които да се гордеете.
    
Водолей

Не може да се Денят ще започне с интересно запознанство, което може да повлияе на целия ви по-нататъшен живот. В средата на деня смело се залавяйте дори за най-необикновените и щури проекти. Днес имате шанс да направите нещо наистина интересно.
    
Риби

Не си струва да хабите време и сили, за да убеждавате някого в правотата на съжденията си. Днес бъдете по-пестеливи. Отхвърлете задълженията, които са ви останали, за да знаете с какво точно разполагате.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби