Разгледайте своя чудесен хороскоп за днес 19-ти декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

 Един чудесен ден за вас, ще имате толкова много идеи, но малко ще ви помръзва и дано да има някой да върши работата вместо вас. Едно си мислите, но на практика съвсем друго се получава. Не давайте много акъл на хората, които правят нещата вместо вас, че може да си отнесете нещо.
    
Телец

 Е, не е най-розовия ви ден, но това няма да ви притесни. Ще се наложи да разрешите някои наболели проблеми. Не се отказвайте от целта си, бъдете упорити.
    
Близнаци

 Днес ще имате толкова много задачи за вършене, че няма да знаете откъде да ги подхванете. Проблеми може да ви създаде липсата на достатъчно средства за осъществяване на всичките ви планове.
    
Рак

 Днес можете да демонстрирате ерудицията и философския си поглед върху нещата. Все пак не бъдете многословни, може да станете твърде отегчителни за околните. Не се впечатлявайте ако чуете някое злословие зад гърба си, бъдете философи на практика.
    
Лъв

 Бъдете внимателни като шофирате и работите със сложни механизми. Напрежението, което сте натрупали сякаш се полепва по всичко около вас, така че не се учудвайте ако компютъра ви отказва да работи. Насочете страстта си към поизостанали дейности.
    
Дева

 Малко меланхоличен ще е днешният ден вас. Сигурно ще се чувствате неразбрани и отхвърлени. Не си позволявайте подобни чувства, още повече, че са неоправдани. Лекувайте се с хубава музика или с гледане на филми.
    
Везни

 Днес ще сте доста енергични и ще отхвърлите много от нещата, които сте си планирали. Студеното време може да ви окаже от разходки, но излезте поне за малко да подишате свеж въздух. Към обяд може да ви поднесат такава изненада, че да ви шашнат.
    
Скорпион

 Основните ви грижи и тревоги ще са от служебно естество. Ще се заговори за преструктуриране и вие ще сте може би едно стъпало по-нагоре, което отдавна очаквахте. Това не означава, че трябва да жертвате личното си време, за да докажете лоялността си.
    
Стрелец

 По-внимателно бъдете със здравето, че в тази зима. Пазете си краката сухи, носете удобни обувки и не ходете много-много навън. Романтика може да си създадете и у дома или на някое друго местенце, важното е желанието.
    
Козирог

 Нищо чудно да сте малко недоспали, но така е като превръщате деня в нощ. Има толкова неща,които ви вълнуват, че 24-часа в денонощието са ви крайно недостатъчни. Май трябва да се научите как да разширявате времето-четете Айнщайн, помага.
    
Водолей

Не може да се Ще се чувствате в добро настроение и с желание да направите хиляди неща. Доста убедително ще говорите на околните за нещата, които ви вълнуват и като нищо може да си създадете екип за работа. Бъдете внимателни с прекалените ласкатели, май ви кроят нещо зад гърба
    
Риби

 Вероятно ще се чудите какво им е станало на всички днес и се мотаят токова неориентирано, при положение, че сте затрупани с работа. Оставете ги да живеят, не си тровете нервите да изяснявате неизяснимото. Но пък ще се наложи да свършите малко повече работа.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби