Разгледайте своя чудесен хороскоп за днес 24-ти декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

Днес нещата ще са малко по-сложни за вас или поне вие така си мислите. Ще драматизирате малко повече всичко, което се случва. Но пък ще имате достатъчно хъс да изхвърлите всичко ненужно.
    
Телец

 Днес е добре да сте по-сговорчиви с околните, така и дядо Коледа ще реши да ви донесе повечко подаръци. Не говорете ненужни приказки, няма да ви помогнат.
    
Близнаци

 Ще има доста неща за подреждане, докато всичко стане според очакванията ви за светлата празнична нощ. Но с добро настроение и повече помощници, всичко ще е наред, дори предсрочно.
    
Рак

 То е хубаво човек да е спонтанен и импулсивен, ама вие вече прекалявате. Не е нужно да нагрубявате хората с прословутата си откровеност. Все някои неща е добре да премълчите, все пак Бъдни вечер е - тиха нощ, свята нощ.
    
Лъв

 Разваляте настроението на всички с вашето намръщено изражение. А вие самите можете ли да кажете защо толкова ви е криво. Не може всяка минута да получавате доказателства колко много сте обичани, приемете този факт.
    
Дева

 Ведро ще ви е днес на душата и с радост ще подготвяте празничната вечеря или поне самите вие ще се настройвате психически за нея. Много смях и веселие ще съпътстват празника ви и наистина ще се почувствате щастливи.
    
Везни

 Празник е, позволете си да се повеселите. Не поемайте всичко около подготовката на плещите си, накарайте и домашните да свършат по нещичко, така и погачата ще им е по-вкусна. Не забравяйте, улисани в грижи за околните, да си пожелаете нещо хубаво в Коледната нощ.
    
Скорпион

 Вместо да се радвате, че настъпва Бъдни вечер и да се готвите трепетно, вие сте се задълбали в някакви стари рани. Оставете ги да зараснат, не дълбайте повече. Пък дядо Коледа може и да ви донесе жива вода за тях.
    
Стрелец

 Честит празник! Дано усмивката грее на лицето ви цялата идна година и прощавайте дребните прегрешения на околните, не им придиряйте. Все пак не всички имат бърз ум и проницателност като вас. А днес просто се забавлявайте.
    
Козирог

Днес не можете да спрете да говорите. Ще се чувствате като навита пружина. Ами поканете гости, че поне да имате по-голяма слушателска аудитория ,) Или си записвайте мъдрите мисли, може да ви потрябват в един момент.
    
Водолей

Не може да се Днес е празник, а вие сте си планирали толкова неща за вършене. Не прекалявайте, нека ангажиментите ви бъдат свързани най-вече с подготовката за празничната нощ. А в тази тиха и свята нощ внимавайте какво си пожелавате, че може да се сбъдне.
    
Риби

 Ще се чувствате празнично и днес наистина ще стават чудеса с вас. Това ще ви накара да кроите мащабни планове за следващата година, а аз ви пожелават всички те да са успешни. Споделете радостта с близките си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби