Прегледайте своя чудесен хороскоп за днес 27-ти декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

 Може би ще се наложи да се лишите от нещо, което цените, в името на любовта си. Помислете добре дали жертвата си струва, за да не се разкайвате после. Не действайте импулсивно, трябва да обмислите по-сериозно този казус.
    
Телец

 Малко сте се поразмързеливили предпразнично. Хубаво е да свършите някоя работа у дома. Идеи няма да ви липсват, но ентусиазъм… Правете нещата с повече плам.
    
Близнаци

 Ден, в който ще имате да свършите твърде много неща. Помолете за помощ приятелите си, непременно някой от тях ще се отзове. А и ще ви остане време, за да направите планове за следващата година.
    
Рак

 Днес сте просто фонтан от бликаща енергия, да ви се чуди човек от къде я вземате. Ако можехте да дадете и на околните, този свят щеше да изглежда доста по приветлив.
    
Лъв

 Малко разсеяни сте днес, но гледайте да си свършите съвестно работата. Нямате много време до края на годината. Не си губете времето в празни приказки, ще имате достатъчно време за това след няколко дни.
    
Дева

Настроението ви определено ще е празнично, а ако можете да правите каквото си искате направо ще сте щастливи. Време е да подготвите дома си за Новата година, дори да я посрещате другаде. Купете някакъв нов предмет или пък разместете. Просто заради символа да има нещо ново.
    
Везни

 Опитайте през този ден да сте по-далечко от всякакви събития, ако изобщо ви е възможно. Посветете този ден на себе си, ако можете. Хубав ден да хармонизирате отношенията си с близките.
    
Скорпион

 Имате някои сметки за уреждане, не ги отлагайте много, по-добре започнете Новата година без задължения. И не забравяйте настроението си у дома, като тръгнете навън.
    
Стрелец

Разсъждавате в твърде черни краски и изглежда това е под влиянието на хората около вас. Просто се приемете каквито сте - истински и съвършени. На който не му изнася, да се изнася, както се казва.
    
Козирог

За сетен път ще разберете колко е хубаво да имате приятели. Всички ще се опитват да ви помогнат по някакъв начин. Може да има проблеми в комуникациите по технически причини, но това едва ли може да ви попречи да намерите онзи или онова, което сте решили.
    
Водолей

Не може да се Днес е новолуние,гледайте портфейлът ви да не остава празен. А е и Стефановден, празник светъл. Ставайте отвреме-навреме от масата, най-малкото, за да не ви доскучава.
    
Риби

 Да се опитвате да управлявате събитията, естествено, няма нищо лошо. Но днес това много трудно ще се случи, така че по-добре не опитвайте и без друго тази седмица е празнична.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби