Прегледайте своя чудесен хороскоп за днес 28-ми декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

 Трудно ще ви свърта на едно място, а още по-малко в компанията само на един човек. Не се знае с какво око ще погледне партньорът ви в живота на подобни забавления, имайте го предвид, не бъдете прекалено фриволни.
    
Телец

 И днес задълженията няма да ви вдъхновяват особено. Ще ви се иска да ви оставят да си седите необезпокоявани у дома, та да си правите каквото ви се харесва. Ами дано имате този късмет.
    
Близнаци

 Днес до обяд пак ще търсите под вола теле. Поговорете с някого, ще започнете да гледате по-философски на всичко, а чувството ви за хумор отново ще се появи.
    
Рак

Днес ще имате сериозни неща за решаване и те ще погълнат по-голямата част от деня ви. Въпреки това, ще се чувствате доволни, че правите нещата по начин, който ви харесва, а и като знаете, че ви чака празнуване, как да не свършите всичко.
    
Лъв

Направете жест към непознат човек или към някой, изпаднал в беда. Така хем ще направете нещо полезно, хем ще сте горди със себе си, пък и нали наближава Нова година, може да си позволите нещо нетипично.
    
Дева

 Идеален момент да приключите по най-добрия начин тази година. С вашата прецизност и акуратност ще успеете да направите всичко перфектно, та да отворите място за нови неща през идната година. Успех!
    
Везни

 Днес всичко ще се случва бързо и това естествено ще ви харесва, защото така ще ви е по-интересно. Имате какво да правите, но нещата така или иначе се случват от само себе си, защо да се напъвате.
    
Скорпион

 Май трябва да по напазарувате това онова за празника. Не се офлянквайте, защото няма да сколасате да направите всичко, което сте си наумили. Бъдете внимателни по многолюдните пазари, добре прибирайте парите си.
    
Стрелец

 Гледайте до обяд да привършите със спешните неща и не си намирайте нови. Вечерта определено няма да ви се иска да останете сами, може би една предпразнична вечеря с любимия човек ще ви се отрази добре.
    
Козирог

Ще се чувствате добре, защото ще получите вниманието и любовта на околните. Нещата ще се развиват според очакванията ви, а това ще ви донесе удовлетворение. Бъдете искрени с хората, с които си партнирате по един или друг начин. И спазвайте обещанията, които сте дали.
    
Водолей

Не може да се Днес ви трябват предизвикателства, готови сте за всякакви авантюри. Не бъдете прекалено екстравагантни, мислете и за другите. Определено имате нужда от изява, ако не пред публика, то поне сътворете нещо, за което после ще ви ръкопляскат.
    
Риби

 Не разрешавайте на други хора да направляват настроението ви, позволете си да се чувствате спокойни и весели, все пак празник наближава. Отговорности сте поели повече от необходимото, щадете себе си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби