Прегледайте своя чудесен хороскоп за днес 30-ти декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

 Решихте ли вече къде и с кого ще посрещнете новата година? Днес е моментът да се погрижите за външния си вид, нали трябва да сте неотразими, да посрещнете 2020 в най-прекрасната си форма, а и фитнес залите се поопразват.
    
Телец

 Няма да ви се занимава със сериозни неща. В края на краищата приключването на една година е период за равносметка. Само не пречете на останалите да правят, каквото са си наумили, с безбройните си съвети и натяквания.
    
Близнаци

 Доста нервни ще сте днес, дали заради отиващата си година или по съвсем други причини, това си е ваш проблем, но не го правете такъв и за всички около вас. Не забравяйте, че днес е едва ли не последната възможност да свършите каквото сте обещали за -до края на годината. Разчистете всички сметки, за да започнете на чисто.
    
Рак

 Един приятен и спокоен ден в навечерието на празника. Можете да свършите още някои от организационните неща и да подготвите това-онова за празника. Дано сте си осигурили нов тоалет за новогодишната нощ, нали знаете, че е хубаво да посрещнете нова година с нови дрехи.
    
Лъв

 Добър край на годината, а и ще можете да свършите доста неща. Ще сте доста сръчни в ръцете и с малко повече изобретателност ще успеете да подготвите интересни неща за новогодишната нощ.
    
Дева

 Днес ще сте просто в еуфория покрай идващата нова година. Ще имате страхотни хрумвания. Дано убедите и околните, че са такива.
    
Везни

 До обяд ще сте доста активни и готови да помогнете, но след обед няма да ви се иска никой да ви занимава със сериозни неща. Можете да се поразходите навън, за да помечтаете, докато още не сте измръзнали.
    
Скорпион

 Днес общо всето малко неща ще зависят от вас, но пък всичко ще става както сте искали. Не се опитвайте да пришпорвате нещата, карайте по-спокойно. Някои семейни задължения ще ви накарат да прекъснете заниманията си, но това няма да ви е неприятно.
    
Стрелец

Сякаш малко се притеснявате дали ще успеете да държите под контрол и непредвидимото. Ами трудничко е, но обикновено успявате. Защо поне една нощ не се опитате просто да бъдете себе си? Весело посрещане.
    
Козирог

Преди обяд все още ще имате някои смели очаквания, но следобяд ще трябва да се справите с реалните неща. Ден по-скоро за размисъл и равносметка, отколкото за предновогодишна забава.
    
Водолей

Не може да се Помогнете на близък приятел, това ще изпълни със смисъл деня ви. А и с човекът, който е до вас има какво да обсъдите. Най-малкото бъдете готови да изслушате и чуждата гледна точка.
    
Риби

 Един приятен ден, с предпразнично настроение и много приятелски обаждания. Не забравяйте да изпратите картички по мейла, разбира се, до хората, на които държите. Прегледайте за последен път организацията по празника, за да не пропуснете нещо важно. Днес много ще ви бива по плановете.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби